1.bölüm
Bakkal mafyası
çinde olan özerk Türk devletinde kurulan bir bakkal urumçidedir pekin meydanındaki benzinciyi tarayan renkiroğlu holdingin sahibinin oğludur pekindeki başkomiser aslı nedimoğluyu satın alıp şucu bakkal mafyasının desteğine engel olana atar bunu yapan çindeki özerk Türk devleti olan sincan uygur devletinde kokudur bunu yapan muğla bodrum nüfusundanmış
(Sahne 2)
Bakkal mafyası hemen bodrumu ele alır Bodrumun barı silahlı saldırıya uğrar ardından miğrosun kamyonunu kepçeyle yalı kavak meydanına bırakırlar ve çöp kamyonu geldiğinde ikisi birlikte düşer tanşaşla carefur düğüne gitmek için hazırlanırken kamyonlarının gelememesiyle endişelenirler ve aradan 5 yıl geçmiştir kokunun oğlu madem polis bişey yapamadı bende kendi işimi kendim görürüm hedefini eski emniyet müdürü gerçek ve ekibine çevirir o sırada istanbul asayiş amiri tatilinde faruk müdürle beraber ziyarete gitmiştir
(Sahne 3)
derhum hoşçakal gerçek adamlarım saldırın ve evi başlarına yıkın
Ali ozan amir 20 10 dan 5 ten 10 a silahlı saldırıya uğradık acil destek
Derhum ve adamları evin içine dinamit atarlar ve patlar ardından ekip gelir ekip silah yağmuruna tutulur gidiyoruz burdan kimse sağ çıkamaz Ali ozan amir istanbuldaki ekibini arar burda işler karıştı gerçek'müdüre saldırı oldu Hüsnü başkomiser bodruma tahin olmadan önce benim olduğum ekibi komutasını yapmıştı bodrumda neyle uğraştı bilmiyorum sen bulursun amirim ama belki destek'e ihtiyaç var tamam geliyoruz Aleyna mazlum sen benimle geliyorsun istikamet bodrum
Sahne 4
Sabiha gökçen hava limanı atlasla uçarlar
Ayça komser bakkal mafyasının saldırısına uğrar onları milasta karşılayacağız hava limanında güvenlikçilerden sonra ayça komser yaralanır ambulans gelir ve organize şube gelir Erkin amir ve ekibi işi araştırın ve bulun bu kimin işi Adil çelik müdürü arar derin çelik burda bir yaralı var bu polis ayça komser hemen fatih müdüre ve oğuzhan müdüre haber ver ambulans geldi esenlere götürüyorlar doktor yıldız size geliyoruz silahlı saldırı ne olmuş böyle
(Sahne 5)
Mİlas havalimanı bakkal mafyası Ali ozan amirin istanbuldaki ekibini karşılar Silahla saldırırlar Hüseyin amir buda ne pes
4 ambulans
Bütün bir polis ekipleri geldikten sonra işleri biter ama
Ali ozan amir iyimisiniz Hüsnü başkomiser yaralılar
Hüseyin amir galiba yandık bir günde polise üç saldırı İstanbuluda sayarsak 4 onlar pesimizde kimse bunlar artık ama senin ekipten birisi bunlarla hiç karşı karşıya gelmedi galiba tek kişi geldi oda cafer amir oda senin ekibin olduğu için onların peşinde madem hedefleri cafer amirin kızı begüm baskomiser hedef nerdeler akhisar köftecisinde köfte yiyorlar begüm başkomiser fushimate ne olmuş belma komser vurulmuş devriyedeyken tamam hemen gidiyoruz parayı bırakırlar ve arabaya binecekten silahlı saldırıya uğrarlar acil ambulans 4 tane silahlı saldırıya uğradık
Ali ozan amir ordan çekilin bomba olabilir
Akhisar köftecisinde tüp patlar Begüm başkomiser ve fushimate eğilin
buraya lütfen 4 ambulans daha
Hüseyin amir seninle baban cafer amirle ilgili konuşacağız Begüm başkomiser galiba yarım kalan bir hesap var onu kapatacağız ya ama neden Ali ozan amir ve ekibinede geldi onu anlamış değilim
1.bölümün sonu
- - - Ekleme - - -
@çocuklarduymasın Sihirli annemin yerine süprizler diye bir dizi
- - - Ekleme - - -
@Fks14 senin hatrına sihirli annemi iptal ettim yerine süprizler diye polisiye koydum allah korusun gerçek olmasın
- - - Ekleme - - -
xainter Sihirli annem yerine süprizler var @Kubi-Lay
- - - Ekleme - - -
xainter lütfen bakın protestonun sırası değil
Moderatörün son düzenlenenleri: