Süprizler şaşırtıcı bölümüyle bodrum tv de

nasıl gidiyor

• iyi

Oy: 0 0.0%
  • kötü

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,264
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
2 .Bölüm

Sahne 1
İstanbul Ahlak şubesi yanan eve gelir can ve melek feriha yaralı olarak hastahaneye kaldırılır Ela ölür Hırsızı cinayetten aramaya gelirler
cookies müdür kesin tanıdık birisi bu neden hırsız evi yaksın
Bircan amire haber verin burayı incelesin hırsız la ilgili kılı saçı tüyü yünü her şeyi bilmem anlatabildim mi Ali Nartotik şubenin içine koyduğu birisidir
Ali levente merak etme der mutlaka hem o hırsızı hemde o bombayı patlatanı yakalıcağız

Sahne 2
Bodrumda 007atın cesedini emniyetten kaçıran suçlular istanbul bodrum feribotuna atar ve hedefleri bodrumda tatil yapan mrt-06 yı öldürmek bunu yapanın reytinger olduğu zannediliyor bütün kanıtlar onu gösteriyor

Sahne 3
belza komserreytingere inanıyorum öyle şey yapamaz bu sağlam adamların işi bence bu bir başkanın oğlunun ve bir holdingin işi
kanarya amir bu işi yapıcak tek holding var oda renkiroğlu holding urumçide onun oğlu yüzünden soruşturma geçirdik halada bitmedi aslı nedimoğlu ozaman başımızdaydı
Begüm komser hani bodruma kan kusturan kimmiş söylesem şaşarsınız
Koku bir bakkalın oğlu bakkal hapiste silivride

Sahne 4
Kvp emniyet amiri çocuklarduymasın arkadaşım bişey yapamaz doğru yukarıya telefon açıp ekipi durdururuz
Destere ben hemen arıyorum xemrexx i
xemrexx tamam hemen ali ozan amire haber veriyorum bodrumda o bomba patlamıcak El kaidenin hücresini yöneten kvp ve sol uşağı hem bodrumda hemde istanbulu kana bulucaklar kokunun adamları ikinci hedefini bitez adliyesi yapar davayı yöneten hakim serapın arabasına bomba koyar ve bomba patlar bakkal maflası clup flippera bomba koyar yalıkavak polisi gelir ve bomba patlar

Sahne 5
kvp mahoni takas el kaide örgütü arabayla giderken molotof kokteyi atıp o binaya saldırır sıkışan örgüt polisi görünce içerdeki casusları çıktığında bombayı patlatır

Sahne 6
Kent tv esadın yandaşları tarafından baskına uğruyor

Sahne 7
bodrum tv den canlı haber El kaide mafya ve esadın yandaşları bütün bir kanalları rehin aldı duyuyana göre rtürk e bombayla saldırıya uğramış Abay işlerin karıştığı an bu ve abay vurulur xemrexx hemen istanbulda rıza miri bulur işler karıştı yardımınıza ihtiyaç var

Sahne 8
SGat ve emel tam balayında bombalı saldırıya uğrarlar
Deniz19 bu burda bitemez kardeşim ve eşini patlattılar
Ali ozan amir Deniz19 sana söz onları yakalayıp adalete teslim edeceğiz

Sahne 9
xemrexx bu burda bitmedi bitemez macera yeni başlıyor
cookies haklısın komiserim bu işi el altından yürüteceğiz
forumdash hastahaneden kaçırılır bodruma giden feribota konar ve bomba patlar bodrum limanına yaklaştığında
2. bölümün sonu

- - - Ekleme - - -

jenerik eklendi

Son düzenleme:
@Fks14 onlara ben gözdağı olarak sihirli annemi tekrarmı başlatıyım acaba bakmıyorlar ne sihirmiş tamam zorda kaldıkta altı gün yayınladık keşke dayansalardı ben tekrardan senaryoya verdim dersten kaldım oyüzden sihirli dizileri çoğaltıp ben 1 polisiyeyle idaare etcektim hemen ozana şikayet polisiye yazmak zor iş ama sihir kolay iş

@çocuklarduymaın sırı özlemişsinizdir diye gönderme yaptım

- - - Ekleme - - -
@EveN reytinger intikama gönderme

Bunda o kadar cinsel olay yok ,güzel ve sade bir bölüm olmuş en azından abartı birşeyler yok...