Süpriz intikama doğru

Damien Duff

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,392
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
6 bölüm
kıskançlık Cinayeti 1 Sahne derimhan ve adamları şahmat şövalyeleriyle iş başına düşer ve profesör 101 demirhan ve adamları yakalanır Adnan geçişoğlu okulda çete kurmuştur istanbulu altını üstüne getirmiş ve hiç bir polis izini bulamamışlar ve herdefasında Polisler için kötü sonla bitmiştir Eski Asayiş ekiplerinden olan bombalı eylem sonucuyla hapise atılır adı berk yıldızoğlu komiser muavini bundan tam 2008 yılında diğerlerinin olduğu yerde Telefona dokulan polisler Bombalar patlar 10 polis ölür ardından açığa alınır bütün ekip kanıtı saklar eğer peşlerine düşerlerseler diye bir polis polisi durdurmak için bu planı uygulayıp adamları Yakalancak Kahve kurarlar ama içki ruhsatı alamazlar Eski ekip arkadaşını görmeye gelen Begüm komiser ama keşke bırakmasaydın polisliği o kadar iyi giderken senin emekli olman biraz garip geldi ekibinle beraber teber müdür bence sen bu işe karışma Begüm komiser peki müdürüm Yalın seçkinoğlu ve Seçil osmanoğlu ölü bulunuyor dershanede katliamda olmuştur fena halde yaralıları hastahaneye götürür bilmiyorum bu okulun işi olmasın Fatih müdür bence Edison partisinin işi bu Begüm komiser Ben bu okulu tanıyorum Adnan geçişoğlunun peşlerine düşmüştü arkasından ekibimdeki herkes emekli oldu ALİ ozan amir adamın herşeyden haberi olmasını okulun adından öğreniriz begüm komiser Hülya avcı lisesi uLusal fatih harbiye ve karagül partisinin başkanı Yılmaz karahanın kardeşi Ersin kocayılmazoğlu Ali ozan amir ozaman bunda bir iş var durduk yere emekli olunmaz ya oyuna geldiler yada rüşvet alıp sattılar bu Asayişten uzak olan bir durum o zaman haydi Allah utandırmasın yakalayın adamları bizi durdurmak kolay değidir gerçeği bilsinler Asayişten kimse casus çıkmaz İş başına düşün hemen anlayın gerçekte sebepte neymiş Begüm komiser şu ihbar yerine gideyim qawwwwwwwwsdwakasımpaşa ve dolapdere ve işlerin karıştığı son yer Pendik adamlar orda düşen bir harita bulur Hedefleri zeytinburnu camisine saldırı orda bir dershane öğretmeni camiye ve onun dershanesinden intikam almak istiyor yani eylemler devam edecek Sahne 2 Teber müdür ve ekibinin yanında patlıyan bomba ve dolap dere cezaevinin yanında patlıyan bombalar Kasımpaşa camisinde bomba dolap dere dershanesinde bomba patlar Berk yıldızoğlu bune depremmi Teber müdür bu ne deprem mi ceza evi savcısı iyimisin bu bomba Karakol amiri bu bomba Kasımpaşa ve dolapderede bomba Ceza evi savcısı merhaba Ali ozan amirim bir bombadan yargılanan var eski bir polis Asayişten Ali ozan amir ne Asayiştenmi bunda senin parmağın yok demi savcım erdal gencer Berk yıldızoğlu Merhaba o Ali ozan amirim işler nasıl iyi adam yakalıyorsunuz bizim kadar zoru gelmedi Yani şu okul mafyasımı partiye bağlı Ali ozan amir Yani şu okul mafyasımı partiye bağlı olan MI Berk yıldızoğlu Evet nerden bildin yoksa peşindemisiniz Ali ozan amir Evet peşindeyiz Berk yıldızoğlu komiser herkese tuzak kurdular katliamdan dolayı herkese açık aldılar ozamanda bu savcı vardı Erdal gencer ceza evi savcısıydı ozamanda ceza evinde tam bana ihbarda buluncaktı ama öğrenemeden öldü savcıdan süpheleniyorum Galiba bende savcıdan süpheleniyorum Adnan geçişoğlunun evi adnan geçişoğlu Merhaba savcım Erdal gencer; merhaba polis peşinde hemde Asayiş Adnan geçişoğlu onlar dağıldıysa kim söylermisin erdal gencer Ali ozan amir ve ekibi ne düşmanlar geçtide durduramadı dikkatli olun Adnan geçişoğlu Teber müdür ve ekibinede öyle dediniz ne oldu birtanesi hapiste diğerleri kahvede çalışıyor
6 bölüm sonu

Bi kerede bomba patlamadan bölüm yaz yahuu. Birde çok karakter var ve sürekli biri ölüyor kimsenin bu kadar karakteri aklında tutması imkansız dizide adamın yüzünü görüyor hatirliyoruz ondan dolayı karakterleri çok tutma diyalog yapacaksan da duraksamak zorunda kalıyoruz. Neyse sadece bomba yoktu polisiye olaylar farklı hikayeler de vardı.. Ve sürekli bomba patlıyor ali ozan birkez de patlamadan yakalasin bu bombayı

Okumaya başlarken gözüm yorulduğu için bitiremedim maalesef pompy..

@beyazsoy gönderme yapmadan ilgi felan çekilmiyor malesef Foxa gönderme var @xemrexxx @destere bugünün saraylsı Şefkat tepeye Karadayıyada kaçak a da göndermem var
Ilginc çekmek istiyorsa gönderme yap ama iyi senaryo yazacam diyorsan göndermeler sınırlı olacak. Bari gönderme yapacaksan fazla ortalığa dökülmeyen konulardan gönderme yap.