Süper Survivor Star TV'de Yayınlanmayacak Mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
Acun Ilıcalı'nın büyük hazırlıklar içinde bulunduğu en iyilerin yarışacağı Süper Survivor hakkında bir haberde Posta Gazetesi TV eleştirmeni başarılı isim Mesut Yar'dan geldi.

Acun Ilıcalı'nın En Zayıf Halka adlı programı apar topar yayınlanmasına 1 ay kala Kanal D'den çekmesi ile başladı.

Mesut Yar köşesinde Acun Ilıcalı'nın bu olay sonrası kendi kanalı yani Acun TV projesini hızlandırdığını düşündüğünü yazısında belirtti ve hatta kanalında yayınlayacak en büyük ihtimalle program Süper Survivor olabileceğini belirtti.

Belli ki Acun Ilıcalı TV kanalı projesini hızlandırdı. Ay ortasında başlayacak olan yarışmasını Kanal D’den ricayla geri çektiğine göre... Peki başka hangi programları öncelikli olarak kendi kanalına kaydırır derseniz, ufuktaki en güçlü aday “Süper Survivor”; benden söylemesi...

ablogimg.radikal.com.tr_Blogs_2013_01_29_acun_ilicali_DEE2_E66A_B547.jpg

Ekli dosyalar

• ablogimg.radikal.com.tr_Blogs_2013_01_29_acun_ilicali_DEE2_E66A_B547.jpg
    ablogimg.radikal.com.tr_Blogs_2013_01_29_acun_ilicali_DEE2_E66A_B547.jpg
    20.5 KB · Hit: 399
Son düzenleme:
Süper Survivor derken yarışmanın formatı yine mi değişti. Ünlüler Gönüllüler değil mi?

Konuya bak.Her iki mesajdan bir soru.:F

Google'dan baktığım kadarıyla Survivor'da efsane olmuş isimler tekrar Survivor'da olacakmış.Pascal Ve Anıl olacakmış.:D

Bencede iyi çıkış yapacak bir hamle.:)Acun bu işten anlıyor.:)

Konuya bak.Her iki mesajdan bir soru.:F

Google'dan baktığım kadarıyla Survivor'da efsane olmuş isimler tekrar Survivor'da olacakmış.Pascal Ve Anıl olacakmış.:D

Bencede iyi çıkış yapacak bir hamle.:)Acun bu işten anlıyor.:)
Anıl varsa izlerim. Bu çocuğu hiç sevmiyordum ama son hali beni benden aldı. @Forumdash :X

Anıl varsa izlerim. Bu çocuğu hiç sevmiyordum ama son hali beni benden aldı. @Forumdash :X
yokk artık :T: O o omuzlara tav mı oldun:F Şekilsiz bi vucut geliştirmiş. Acayip kötü. Hocası da öyle şekilsiz. Sadece omuz geliştirmişler. Bu arada Anıl'ın vucut geliştirmesinden belli Süper Survivor'un yayınlanacağina dair:F Malum en bıngıl bıngıl göbek Anıl'daydı geçen senelerde:F:F

yokk artık :T: O o omuzlara tav mı oldun:F Şekilsiz bi vucut geliştirmiş. Acayip kötü. Hocası da öyle şekilsiz. Sadece omuz geliştirmişler. Bu arada Anıl'ın vucut geliştirmesinden belli Süper Survivor'un yayınlanacağina dair:F Malum en bıngıl bıngıl göbek Anıl'daydı geçen senelerde:F:F
Eski haline göre 360 olmasa bile bir 270 derece dönme var adamda. Beni çekti. :X

Ekli dosyalar

• apbs_twimg_com_media_BXqciueIcAAKIrk_jpg_large_.jpg
    apbs_twimg_com_media_BXqciueIcAAKIrk_jpg_large_.jpg
    186.5 KB · Hit: 581
  • apbs_twimg_com_media_BWwwqr_IIAAJasE_jpg_large_.jpg
    apbs_twimg_com_media_BWwwqr_IIAAJasE_jpg_large_.jpg
    119.5 KB · Hit: 474
Bu süper survivor olayını ben attım ortaya bütün haber sitelerine yayılmış. :F

Haberci dediğin lordly gibi olur.:A

ne zaman açıklanacak acep hangi kanalı aldığı(b) ve en merak ettiğim hemen programların hepsi Star`dan gidecekmi(b)