Süper Lig'e Yükselen Son Takım Belli Oldu!

Gerekli24

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
13,245
Puanı
710
images (26).jpeg

1. Lig'de normal sezon sonunun ardından ligi ilk iki sırada tamamlayan Kocaelispor ve Gençlerbirliği Süper Lig'e yükselmişti. Süper Lig'e yükselen son takım ise play-off maçları ile belirlendi.

Play-off final maçında ise Fatih Karagümrük normal süresi 1-1 biten maçta uzatmalarda Teksüt Bandırmaspor'u 3-1 yenerek Süper Lig'e yükselen son takım olmayı başardı.

Öte yandan Fatih Karagümrük normal sezonu 3. sırada tamamlamış ve otomatik olarak play-off finaline kalmıştı. Bandırmaspor ise normal sezonu 4. olarak bitirmiş ve sırasıyla Erzurumspor ve Boluspor'u eleyerek finale kalmıştı.

Ben İstanbul takımı gelmesini istemezdim özellikle başkanı Süleyman Hurma olan takımın. Ama sezonu 3. bitirdiği için doğal aday ve avantajlı takımdı.

Geçen günkü ankette Bandırmaspor demiştim.
Keşke İstanbul takımı değil de Bandırmaspor çıksaydı Süper Lig'e. Çeşitlilik açısından daha iyi olurdu. Neyse çıkan diğer 2 takım farklı şehirlerin takımları en azından. (Kocaelispor ve Gençlerbirliği)

Geçen günkü ankette Bandırmaspor demiştim.
Keşke İstanbul takımı değil de Bandırmaspor çıksaydı Süper Lig'e. Çeşitlilik açısından daha iyi olurdu. Neyse çıkan diğer 2 takım farklı şehirlerin takımları en azından. (Kocaelispor ve Gençlerbirliği)
Bodrumu düşürdüler isteseler 18 tane İstanbul takımı olsun

Sahamızda 3-3 berabere kaldığımız Karagümrük maçını unutamıyorum. Neyse ki sonrasındaki seri galibiyetlerle şampiyon olmayı başarmıştık.

Başarılar yeni sezonda.

Aynen oyun olarak siz daha iyiydiniz, Aboubakar olmayınca zorlanmaya başladınız. Fener, Emre Belözoğlu ile iyi gidiyordu ama loserlıkları devreye girdi ve Sivas’a kaybettiler :A
Emre'ye şampiyonluk vermek koyardı bana ya iyi ki öyle bir şey olmadı kendime gelemezdim hâlâ. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully

Forum İstatistikleri

Konular
176,295
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato