Süper Lig'e Yükselen 3. Takım Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
sürgünüm yeni bir haber konusu açtı

Süper Lig'e Yükselen 3. Takım Belli Oldu!

aciklama.jpg

PTT 1. Lig Play-Off final karşılaşmasında Eskişehirspor ve Göztepespor, Süper Lig'e yükselen son takım olmak için mücadele etti.

Normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 biten maçta Göztepespor, penaltılarda 3-2 Eskişehirspor'a üstünlük sağlayarak Spor Toto Süper Lig'e yükselen üçüncü ve son takım oldu.

PTT 1. Lig'in normal sezonunu 1. bitiren Sivasspor ve 2. bitiren Yeni Malatyaspor Süper Lig'e yükselmişti.

Orijinal formatta oku

Müthis heyecanli bir macti :A 90. dakikada Göztepe şans kapisini araladi. uzatlamalarda gol gelmedi . Penaltilarda üst üste iki takimda atamadi ve son penaltida belli oldu :Z
ben uzun zamandir bukadar heyecanla maç izlememiştim :)
Eskişehire yazik oldu :(

Müthis heyecanli bir macti :A 90. dakikada Göztepe şans kapisini araladi. uzatlamalarda gol gelmedi . Penaltilarda üst üste iki takimda atamadi ve son penaltida belli oldu :Z
ben uzun zamandir bukadar heyecanla maç izlememiştim :)
Eskişehire yazik oldu :(
Bir İzmir takımının Süper Lig'e yükselmesi çok iyi oldu. Deplasman maçlarına güzel kızlar görmeye gideceğuz. :A

Sonunda bir İzmir takımını ligde göreceğiz. Diğer taraf için üzülmüyorum bile. O kadroyla direkt çıkamayan bir zahmet lige de gelmesin.

Bize Euroleague finalinde dev ekran açmayan; "Burada Eskişehirspor maçları dışında maç yayınlamayız." diyen takım beter olsun, amatöre kadar yolunuz var.

Tebrikler Gözgöz, yıllar sonra hak ettiniz :A

Helal olsun Göztepeme sonunda bizim oralardan bir takım Süper Lige çıktı. :D

Maçı izledim ilk yarı tek kale oynadık son dakika golü süper oldu sonrası geldi zaten. :oley: