Süper Ligde Hangi Takımlar Küme Düşer?

Hangi Takımlar Küme Düşer?

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
10,202
Puanı
1,060

Süper Ligde küme düşecek son iki takım son üç hafta içinde belli olacak. Özellikle Alanya, Sivas ve Bodrumspor'dan ikisinin küme düşme ihtimali bir hayli yüksek gibi gözüküyor.

Ligde son 3 haftaya girilerken küme düşme ihtimali olan altı takımın kalan fikstürü ve puan durumu şöyle:​

1747578465149.png

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Sivasspor'un son hafta Alanyaspor deplasmanı var. Bodrumspor da Beşiktaş'l ağırlayacak. Son haftaya kadar küme düşenler belli olmazsa tarihi maçlar çıkabilir.

Rizespor'un son hafta kendi evinde küme düşmüş Hatay'la maçı olduğu için ligden düşme ihtimali epey düşük.

Beşiktaş, bundan sonra her hafta bu üç takımdan biriyle oynayacak. Küme düşecek takıma direkt etki edecekler.

@Gerekli24 @Mr.At @TenTen @RüzgarGülü @The_Erinch @ömer karataş @MEnes @xemrexxx @12.Adam @hasanca @Damien Duff @cokiyitvci @Royal_Highness @Yakamoz-Asi @BARON疼痛 ve ilgili diğer üyeler

Sivasspor en fazla 6 puan toplayabiliyor. Gelecek hafta bay geçecekler. İşleri çok zor. Bugün fiili olarak küme düşebilirler.

Alanyaspor'un 3 puanlık avantajı var ama olası eşit puan durumunda Bodrumspor kümede kalacak. geçtiğimiz haftalarda Bodrum, deplasmanda Alanya'yı yendi. Bence Bodrumspor çok daha iyi takım. 3 puan geride olmlaarina rağmen ligde kalacaklar.

Bizim fikstür kolay gözüküyordu ama hep canla başla oynaycak takımlar ile oynuyoruz :A Bence Sivas düştü diğerini bilemiyorum kalbim Bodrum'un kalmasından yana ama işi zor bence sivas bodrum düşer.

Sivasspor en fazla 6 puan toplayabiliyor. Gelecek hafta bay geçecekler. İşleri çok zor. Bugün fiili olarak küme düşebilirler.

Alanyaspor'un 3 puanlık avantajı var ama olası eşit puan durumunda Bodrumspor kümede kalacak. geçtiğimiz haftalarda Bodrum, deplasmanda Alanya'yı yendi. Bence Bodrumspor çok daha iyi takım. 3 puan geride olmlaarina rağmen ligde kalacaklar.
Haklısın, Alanyaspor da çok riskli düşme konusunda. Ben Bodrumspor'un kalan maçlarındaki rakipleri daha güçlü olduğu için onu dedim ama eğer şansları yaver giderse ligte kalırlar.

• Aynen
Reactions: S.G.A.T.
Haklısın, Alanyaspor da çok riskli düşme konusunda. Ben Bodrumspor'un kalan maçlarındaki rakipleri daha güçlü olduğu için onu dedim ama eğer şansları yaver giderse ligte kalırlar.
Akşam maçlardan sonra daha net tahminler yapabileceğiz. Beşiktaş, çok kilit rolde.

• Aynen
Reactions: Royal_Highness
Sivas 2 deplasman ve Bay ... Bence en sıkıntılısı o.

Yanınada Bodrum gelir diye düşünüyorum.

İlk yarılar itibariyle, alt tarafta çarşı pazar karıştı. Sivasspor kümeye gidiyor. Çaykur Rizespor ateşle oynuyor.

Sivas, küme düştü!

Bodrum Trabzonla, Alanya Beşiktaşla berabere kaldı. İki takım da fırsat tepti. Sona iki maç kala puan farkı 3. İki takım aynı puanla bitirirse Alanyaspor küme düşecek.

Bizim fikstür kolay gözüküyordu ama hep canla başla oynaycak takımlar ile oynuyoruz :A Bence Sivas düştü diğerini bilemiyorum kalbim Bodrum'un kalmasından yana ama işi zor bence sivas bodrum düşer.
Trabzon’un kazandığı penaltı sinirlerimi bozdu
------

Sivas, küme düştü!

Bodrum Trabzonla, Alanya Beşiktaşla berabere kaldı. İki takım da fırsat tepti. Sona iki maç kala puan farkı 3. İki takım aynı puanla bitirirse Alanyaspor küme düşecek.
Bodrum maçlarında varda neden Portekizli oluyor Samsun ve Trabzon maçı @S.G.A.T.

@Bully bodrumun şansızlığı ne Samsunspor maçında Vara çarptı 3 defa var hakemi portekizli Trabzonspor maçında da iki defa Vara çarptı @Bully

Forum İstatistikleri

Konular
174,690
Üyeler
8,523
Son Üye
fcjcjjhhhjzjsj