Keith Long
Favori Üye
küme düşme potasındaki takımlar direniyor @Tolstoyevski @Dosi @bazingaKicktipp’in özeti “Catch me if you can” cümlesi oluyor, sürekli birisini yakalama ve geçme çabası sezon boyunca ve özellikle sonlara doğru.
küme düşme potasındaki takımlar direniyor @Tolstoyevski @Dosi @bazingaKicktipp’in özeti “Catch me if you can” cümlesi oluyor, sürekli birisini yakalama ve geçme çabası sezon boyunca ve özellikle sonlara doğru.
Ah ah, o eski 16 küsür puan aldığım zamanlarımı istiyorum. 2 kez alan şampiyon olurKicktipp’in özeti “Catch me if you can” cümlesi oluyor, sürekli birisini yakalama ve geçme çabası sezon boyunca ve özellikle sonlara doğru.
bütün maçlarda emin olamadım çok fazla beraberlik yazdım @DosiAh ah, o eski 16 küsür puan aldığım zamanlarımı istiyorum. 2 kez alan şampiyon olur
Bende 1 puandan oldumHatay 90+'da penaltı kazandı, tam şampiyonluk golü geliyor diyecektim ki penaltı kaçtı.... Bittik.... 😞 @Dosi
Maç daha bitmemiş ve böyle konularda beni strese sokma dedim 😡Hatay 90+'da penaltı kazandı, tam şampiyonluk golü geliyor diyecektim ki penaltı kaçtı.... Bittik.... 😞 @Dosi
Berabere bu maç
Beni artık maç esnasında konuya etiketlemesen iyi olur. Daha dün sana bu konuda yazdım hattta geçen haftada.
Maç daha bitmemiş ve böyle konularda beni strese sokma dedim 😡
Berabere bu maç
Beni artık maç esnasında konuya etiketlemesen iyi olur. Daha dün sana bu konuda yazdım hattta geçen haftada.
Sen bunun için mi geldin?
7 maçta 3 puan @DosiBeni artık maç esnasında konuya etiketlemesen iyi olur. Daha dün sana bu konuda yazdım hattta geçen haftada.
Sen bunun için mi geldin?
deplasmanda zaten senaryonun dışına çıktılar fenerbahçe olunca çıkmıyorlar @TolstoyevskiKasımpaşa 2-0 öndeyken maçın sonlara doğru 2-2 olması çorbada tuza katkı sağladı puan açısından... Geriye haftanın tahmini en zor maçı kaldı.
Bence sen şampiyonluğu Beşiktaş gibi garanti ettinKasımpaşa 2-0 öndeyken maçın sonlara doğru 2-2 olması çorbada tuza katkı sağladı puan açısından... Geriye haftanın tahmini en zor maçı kaldı.
Hasanca bence yiyecek beni ama 8-9 hafta var, alınacak bir haftada 15-16 puana bakar işlerin değişmesiBence sen şampiyonluğu Beşiktaş gibi garanti ettin
Hafta içi iyi puan alan biri değilim. Umarım bu zinciri kırarım.
Seni şimdiden tebrik ederim
FB maçının açıklanmasına son 1 dk bakalım kimler ne tahmin yapmışOnu saymıyorum. Son gün gelip bendim desede kabul etmek yok
ben 1-0 yapmistim, sonra 2-0 yapip sonra aman ilki olmaya devam etsin deyip geriye döndümFB maçının açıklanmasına son 1 dk bakalım kimler ne tahmin yapmış
Herkes FB demiş zirve hattında tek risk alan ben olmuşum :S Umarım Başakşehir bir kez olsun yanıltır maça golle başlarben 1-0 yapmistim, sonra 2-0 yapip sonra aman ilki olmaya devam etsin deyip geriye döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?