Süper Lig Tahmin Yarışması - Kicktipp | 16.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sefer sen bile durduramayacaksın. 2021'e damga vuracak bomba gibi tahminlerimle geliyorum.

Bakalım Beni geçebilecek misin?

O bir kere olur.Şimdi tepetaklak gidebilir.

Reactions: Sherlock
Reactions: bazinga and 12.Adam
Bu ne be

Tahminlerim 2020'den kalma.
Şimdi sadece 1 tane değiştirdim. Bakalım ne olacak. Berabere yazdığım bir takımda skor değişikliğine gittim.

Yeter bıktım artık Denizli son dakikalarda atmış yine 3 puan gitti son anda 😡

Erzurum'un 90+6 golüyle birlikte rahat bir nefes aldık.
Denizli'nin attığı son dakika golü ise 1 puanımıza mal oldu ancak hasanca'nın da 2 puanına mal olduğu için totalde avantajlı bir gol oldu bizim adımıza.

@pompy ise haftanın ilk 2 maçında tam isabet yaparak alışılmışın dışında bir performansla haftaya başladı. İlk 2 maçtan 6 puan almak çok nadir görülen bir durum...

Son dakika golllerinden önce:

Gollerden sonra:

@Dosi @Gerekli24

5'e düşen fark birden 11'e çıktı. Moral bozmadı değil ama lig uzun maraton ilk 20 haftada hedef liderle 5 puan fark. Sonrasına bakacağız.

@Tolstoyevski abartmışmıyım

En son 0 puandaydım

Sonra 2 puan ardından 1 puan aldım demek ki
bunada şükür

@pompy 😱 tebrikler

Erzurum'un penaltısını gördüm nasıl penaltı dedim. Beni ilgilendirmiyor her türlü o maç kayıptı benim için.

Olaylı ilginç maçları iyi tahmin ediyorsun.

@Tolstoyevski iyice coştu, 1-1 biten Erzurum - Gaziantep maçını tutturmak nedir?

@pompy zaten daha da coşmuş, müthiş bir başarı, helal olsun.
En son 0 puandaydım

Sonra 2 puan ardından 1 puan aldım demek ki
bunada şükür

@pompy 😱 tebrikler

90+6'nın şansı oldu ama kaç kez son dakikadan patladık ve daha çok böyle şeyler olacaktır 25 hafta var neredeyse.

Bu hafta farklı bir strateji uyguladım zor bir hafta olduğu için. 7 puanı görürsem yeterlidir, uyguladığım stratejiyi zaten göreceksiniz ama patlama ihtimali de yüksek.

Reactions: 12.Adam and bazinga
Çok iyi gidiyorsun, tebrikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...