Süper Güçler 29.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,355
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
29.Bölüm | Ekibin başı belada

Ali ozan Amir bu olayı durdurmak için tuzak kurdular Bizdani yakalamak için ama o tuzaktan önce konvoya Alper ve Enver ve adamları pusu yapar ve bomba patlar ve Mezarliktada Deryayı kaçıran mehmetcan o sırada patlamalar olur Sinem ne yapabiliriz Acar Asiretininde ve avukat Başak in peşindedir Eda sadığın ölen eşine söz vermiştir Eda Betüş görürler hemen Bizdanın
adamlarını alırlar Sadık komiser geldi ve silahlarını alan Betüş ve ekibi yakalar Avni Amir ve ekib işbaşına düşer ve yakalarlar Faruk ustaoglu müdür ölür.

Alper ödeştik
Eron sen ne yaptın Hüseyin Amir ve ekibinin müdürüne neden saldırdın yandınız
Alper hal ederiz yukarda babam Akvaryum Belediyesi
başkanının oğlu ve hemen onlar göreve gelir Savcıları tehdit eder hakimleri Polisleri ardından Bizdan ve ekibine örgüt tuzağı yapan Mehmet Amir ardından ekip gelir yok ederler Ali ozan amirde arkadan vurur Bizdan ölür
Çiğdem bizi sikayet etti O zaman tek sanş var oda Çiğdemi sürdürmek veya temiz halletmek firenini koparır tamirci ve yerine bomba bağlar saatli tam firene basacağı sırada köprüden düşer
Ve yanar ve patlar ve Çiğdem ölür intihar mektubu yazmış gibi yapar tamirci
Kurtulduk Polisten
Ali ozan Amir bu iş ne böyle
Çisem yardım eder bu olaya
Çisem:tamam yardım ederim

29.Bölüm sonu

aaa kaç defa ölüyorum benn geçen bölümde yakmıslardı benu bu bölümde hortlamısım ve yine ölmüşüm

Yine aksiyonu bol bir bölüm olmuş,eline sağlık

@Çiğdem- dedem adina Özür dilerim Allah onu bildigi gibi yapsin dizideki rolude gercek hayattaki gibiymis
Insallah diger dizilerde hortlarsin

@Çiğdem- bu diziden kazandiklarini bana verseysin bare fakirim ben 4.5 milyon dolar borcum var OzanFF bankasina Sir dizisi yuzunden.okusana bu arada siri annen Elanin gencligini gorursun
4 bolum surmustu.

@Çiğdem- vampir sirlari gibiydi ramazan oldugu icin bitmisti annenin gencligini merak etmiyomusun nasil fakir kalmis eskiden zenginmiymis ? Babani merak etmiyomusun ?

@destere @xemrexxx siz okudunuzmu siri ?

Akvaryum belediyesi 😱
@pompy Allah iyiligini versin

Son düzenleme: