Süper Güçler 28.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,355
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
28.bölüm

Selim Amir'in hayatı tehlikede
EnveR bize bunu yapan kim Alper abi bir bulursam mahaf edicem.
Selim Amir televizyonda görür hemen gider ve orda Figen komiser gelir. Ekiple inceler.
Ali ozan Amir ve ekibi Bodrumdaki patlamayı inceler. Terörle mücadele ekibi ve koruma şubede nasibi almıştır
Bu patlamalardan
Çiğdem yok artık neler oluyor
Reyhan:Ne oldu Amirim haberler ne böyle olaylar üst üste geldi böyle sureçmi olur
Siz haksızları tutuklayın demi
Çisem umarım çıkar
Damla ümitliyim çıkacak kim yaptıysa fushimate çetenin adamlarını tanıyor
Selim amire saldırı olur tam bizdanı anlatıcakten vurulur ve bomba patlar ekip saldırıdan kurtulur
Faruk Mudur Avni komutanım bitti saldırı olur Efecana bomba var diyemez hemen atlar kurtarır. Betüş bune böyle Sadık komiser gelir çatışma çıkar.
Bodrumdada mayınlı tuzak ekip Ambulans çağırır ikinci baskını anlıyan içerdeki polis organize şubeden ve arkadaşı savcı hakimle tuzak kurar ekibe ve bombalar patlat Çatışma çıkar
Bizdan ve adamları çatışır Bizdan kaçar Plaja baskın verir
Alperle Enver ambulanstaki şoförü vurur ardından inerler hastahaneden adamı olan yakın hastahaneyi hastahaneyi yakarlar
Ama çok yangın ve bomba olunca hastahane enkaz altına döner
Zeyno tamam İyim
Dudu bunlar kim
Cem ve Barış tuvalette kafa bulur Ceren'de kafa bulur ardından bide katliam olmuştur resmen okula saldırırlar çatışma çıkar işler dahada karışır
Firuze ne yapıcagız.
Ve okulun arkasından kaçar
Ve bomba patlar Ceren
Tuğçe ordadır hemen gelir
Ambulanslar gelir okula ve üniversiteye
Alper ve Enver bu örgütün işi yani PKK nın dağ kadrosundan Bizdanın işi
Alper yok artık Bu soruşturmayı yöneten ekip Bodrum'da istanbulda izmirde Ankarada
İstanbulda kim ve Bodrum'da
Ali ozan Amir Figen komiser Hüseyin Amir
Alper yok Artık bunlar kurt Polis işimiz zor

28.bölümün sonu
Emeğe saygı olarak yorumlamadan begenmeden geçmeyin

@EnveR burdada yeri göğü inletiyoruz maşallah Bizim hayatimizdaki gibi
Guzel olmus bolum @pompy

Güzel olmuş.Bizim karakterlerde iyi.Bu dizilerden aldığım parayla yeni program satın aldım işte. @cookies
Sen en azindan program satin alabiliyosun bn hala Sırın parasini oduyorum ozana.4 bölüm icin 5 milyon dolar kredi almistim 4 milyon dolarimi ne kaldi diziler de oynamam lazim bnm daha çok
Yeni diziye baslayacagim ocakta yani para kazanirsam kara doğumgünü bittikten sonra inşallah yani.Napcam bilmiyorum odenmiyor bu kredi
@Çiğdem- sende yardim etsene parlaklarla gezcegine her dizide oynuyorsun 1 diziden aldigini bana ver

güzel olmuş @pompy 😉😉😉 yorum almamasına şaşırdım 😱😱😱

Güzel olmuş,eline sağlık benim yayınladığım dizilere de bakar mısın @pompy