Süper Güçler 24.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,355
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
24.Bölüm
Polat Alemdar ölüyor

Çiğdem dünyayı ters çevirmiştir insanlar uzaydan başka bir gezegene düşen insanlar Dünyanın savaş ilan ettiğini zanneden gezegen ve Uzay fedarasyonu emriyle Yıldız savaşına sebep olacak bir durumu konu etmek üzere toplanırlar insanları rehin almaya çalışan gezegen kendi gezegenini korumak için oda tek bir şanş vardır insanları geri getirmek için oda Birisinin uzaya gidip uzayın en altını bulup insanları kurtarmak.

Ali Ozan Amir: Uzayın Altı nerde acaba Altı olsa dünya nasıl duracak havada .
Eda biraz mantıksız belki sadece gezegenleri havada tutan bir yer çekimi vardır Uzayın.
BETÜŞ Ah be Pakize sen bukadar kötüleştinmi Patronuda geldi şimdi hiç durmaz Bu patronunun zekası bence Dünyayı ters etmek
Zeytin yer yukarda gökyüzü Aşağıda Zeytin oyuncak Uçak bulur Edayla beraber.
Ali ozan Amir ekibini alır ve gider.Uzaya çıkarlar Uzayın derinliklerine giden Ali ozan Amir ve ekibi Uçakla başka bir gezegene inerler orda Dünyadaki insanların düştüğünü görür

İlk önce Barış şeklinde çözmek isterler Gezegenin pahdişahı dünyayı göremez Selin nazlı liza ne oluyor Dünyada
Pahdişah
ünya bize savaş açtı İnsanlar geliyor Uzaydan ve hiç bişey göremiyoruz Dünyaya bakın derken içine bile Ama yinede görünmedi efecanın çektiği video yu Ali ozan Amire yollar o Uzay Gemilerine saldıran Pakizedir Barış için tek şart vardır Oda dünyanın eski haline dönmesi Ekibin kalanları Uçaklarlarla ateş eder Eda ve ekibinin girdiği sihirli çatışmaya polisin Hava kuvvetleri eklenince Eda ve ekibi savaşı kazanmış oldular Çiğdemle Pakizenin kazanı patlar.
Aşkı entrika örgütü Polat Alemdar VE Ekibine destek veriyordur.
Savcı ve Hakimin ve Avukatın evine olan saldırı sonucunda Ailelerinden Aşiret tarafından tehdit dolu sözler Almıştır Ama hedeflerinde Aşiretlerde vardır Tarikatlarda

Ali Ozan Amir sağol destan yazdınız. Halkın kahramanları gerçek destan böyle yazılır Halka vurularak yazılmaz Aynı anda gelen üç pusu birden hepsinden ekip sapasağlam kurtulur Polat Alemdarı yakalamaya giden başka bir ekip molotof kokteyi yağmuruna tutulmuştur Sebep ise Ali ozan Amir ve ekibini yok etmek ve bu tuzağa düşen ekip gelir molotof kokteyli yağmur yağmaya başlar. Büyük operasyon yapmaya hazırlanan Terörle mücadele ekibi Ama bunu bilen Ali ozan Amir hemen iş başına düşmüştür Muhalif kanal patronlarına söyler aynı anda onların telefonunu dinlemeye alan ve sahte delillerle içeri atmaya çalışırken muhalif kanal patronlarını ama suçüstü yapan Ali ozan Amir ve ekibi çatışma sonucunda hem Aşkı entrika liderinin yerini öğrenir ve Aynı anda Polat Alemdar ve ekibinin yerini bulur. Çıkan çatışma sonucunda Polat Alemdarla Ali ozan Amir teke tek kalmıştır Ali ozan Amir tam Polat Alemdar bombayı patlatıcakten kolundan vurur ve bomba patlar Ali ozan Amir de Çıkar
Polat Alemdar öldü Bitti kurtulduk sırlarınıda Çözdük herkesi yakalıyan ekip beyazsoy ve rüzgargülüde yakalanır Kadir amir izin verdiği için tutuklanır
Ali ozan Amir siz israil filistine saldırdınız ama biz israil konsolosluğuna olan saldırıyı Açığa çıkardık Çünkü iyilik için geldik
diğer polisler kalsaydı intikam niyetine çözmezdi sonsuza kadar faili meçhul kalırdı . Bunu unutma israil saldırıyla sorun çözülmez Barışla çözülür umarım bu durum iyilik yap denize at olmaz. Umarım Ama onlar nekadar denize atsada Türkiye cumhuriyetinin içinde halkımıza yapılan saldırısı olursa açığa çıkmak zorunda başka çare yok gerekirse israil ABD işte öyle bir durum bu.
24.Bölüm sonu

Emeğe saygı olarak yorumlamadan beğenmeden geçmeyin

eski aldığı hitten eser yok kurtlar vadisi sihirli annem adı zamanında çok hit alıyordu
Haklısın
O zamanlar forumda canlılık vardı ve ismi çok iyiydi.Şimdi sürekli değşiyor insanların haberi yoktur belki bu dizinin o dizi olduğundan..

Pompy israil yanlısı düşüncelerini yine sergilemiş. Muhtemelen bu düşünceler sözcü gazetesinden alınmıştır. Sözcü de ne cemaati ne de İsrailli eleştiren yazı çıkmaz(son olaylarda hafiften çıkıyor açığa düşmemek için) bu gazetenin soylemlerine kapılma. İsrail ne zaman barışa uydu. Cani sıkıldıkça saldırıyor.

İSRAİL yanlığım yok kapalı gönderme

UP

Son düzenleme:
aa yinemi isim değiştirdin yok vlla bana bildirim falan gelmiyor 🙂
🙂🙂
🙂
dünyayı çevirditen sonra neler oluyor ben akzanıyormuyum odnan sonra olanları anlayamadım bir türlü bana noluyor 🙂
🙂

TÜRK polisleri kazandı ve polat Alemdar öldü

Acaba neden hala ön yargïlılar senaryoma karşı xantier bile ön yargılı yatutarsa sokak sanatı bile desterenin protestosunu bitirmek için gonderme yapıcam tahminem

Son düzenleme:
Acaba neden hala ön yargïlılar senaryoma karşı xantier bile ön yargılı yatutarsa sokak sanatı bile desterenin protestosunu bitirmek için gonderme yapıcam tahminem

hahahah süperr bir yorum yaaa ifadelerde yakıyor

vlla ben senaryo yazan herkesi desteklemeye çalışıyorum özellikle seni daha çok destekliyorum cnm heryerdede konun açıldıkca seni savunuyorum 🙂
🙂🙂
🙂

Hiti çok düşük Ama bu gidişle Tmsfye borçlanır