1.Bölüm
Zaman sorunu
Yakamoz örgütü için istanbul emniyet müdürü osmanın bütün ekibini açığa alır ardından terörle mücadele ekibini başka türlü yönlendirir ama istifa ederler Bu deney için ortam artık Yüce osmanlı Partisinin kontrolünde yanlış bir hamle bu deneyde büyük bir zaman sorununa sebep olma imkanı var özellikle geçmişe giderse dünyayı kıyamete götürür o deney fabrikasına Suriye Ajanı Adem fabreg ve adamı celal karamanoğlu eski askerdir evleniceği kişiyle tam evlenicek polis baskını olur düğüne asker hapse girdikten sonra başkasıyla evlenir bu haberi Alan asker suriye istihbaratı tarafından kaçırılır ceza evinden ve onun eski ekibi suriye istihbaratına yardım eder ve deneyin yapılacağı yere öyle bir bomba yaparlarki tam gece yarısında o bomba patlıcak ve dünyayı nasıl bir felaket bekliyor acaba.
Sahne 2
Saat 24 deney gerçekleşir ama bombada patlar ve bunun etkisiyle dünya zamanda olduğu gibi bir zaman sıçraması yapar. Yıl artık 2015 değildir yıl 2507 Çevreciler eve hapsolmuş çocukların oynayacağı bir yer kalmamış. Halkın dizileri reytingdeki hileyle uğraşırken Rıza baba ve Ekibinin maceraları adlı dizide Mehmet canın maceralarıda sürekli hükümete karşı gönderme yaptı diye düşürüyor.
Sahne 3
O kenan aksoy ve adamlarını polis serbest bırakır yukarıdan telefon gerip İstanbul il emniyet müdürü tarafından serbest kalmıştır.
Sahne 4
Olaylar 2507 de devam ediyor.
sahne 5 Bir çocuk olayı fark eder ama o çocuk ölür vasiyetini gören Yaman başkomiser Ayşegül Amirden yardım ister o bir kız olduğu için çocuk durumlarında annelik duygusu kabarıyor. Yaman başkomiser eski ekibini toplayıp Ayşegül amirin evine gider.
Sahne 6 Yaman başkomiser Merhaba Aşegül Amirim şu vasiyeti bulduk yolda bir ölen çocuğun vasiyeti . Ayşegül Amir yok Artık Betüşün Maceraları gerçekmi oldu kızı semer sihirli anneme iftira atanlarda onlar olmasın sosyal medyadan . Yaman başkomiser nasıl bir iftira . pkk kaçırdığı çocuklara zorla sihirli annem seyrettiriyor. Ayşegül Amir yanınızdayım her zaman çocuk benim hassas noktam bu bildiğin vahşet. Ayşegül Amir ve ekibi toplanır hedefiniz Adil sancak ve büyük patron Maskeli kasımpaşalı. Ceren bu soruna sebep olmazmı? Cenk bencede olur. Selim arkandayım her zaman sevgilim Ayşegül.
1.Bölümün sonu