Süleyman Çakır Geri Mi Dönüyor ?

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,444
Puanı
1,060
img-suleymancakirbulusmamuzigihq-592.jpg

Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri olan Oktay Kayanarca'nın canlandırmış olduğu Süleyman Çakır gerimi dönüyor
Pana film ile kavgalı olduğu bilinen Oktay Kaynarca mayıs aylarında Mehmet Canpolat'ın Oktay Kardeşimle sohbet yaptık Twiti ile Oktay kayanarca ve Pana'nın arasındaki buzların eridiğini gördük.Geçen haftalarda ise15 Aralık Pazartesi Mesut Yar'la Burada Laf çok programına konuk olan Oktay Kaynarca Vadiye gerimi dönüyor iddarına yanıt verdi.
Facebook'ta hızla paylaşılan bu açıklama sosyal medyada çok ilgi gördü.Vadi'den ayrıldığından beridir ilk defa vadiye yeşil ışık yakan geliceğini ilk defa ima eden Oktay Kaynarca sosyal medyada hayranlarını şimdiden heyecanlandırmış durumda

İşte o açıklama
Oktay Kaynarca: Hayat Bu Bellimi Olur. Aslında Benim Fikrim Bu Ne Yalan Söyliyim İlk Defa Söylüyorum Burda Bu Bizim Uzun Süredir Konustuğumuz Bişeydi Ama Fikir Olarak Ortaya Atıldığında Herkesin Tüylerini Diken Diken Eden Birşeydi. Ama Şuanda Böyle Birşey Yok
Ama....

İşte o Video

Süleyman Çakır'ın ölmüş olmasından dolayı çoğu vadicinin aklını kurcalayan soru nasıl geri dönücek ?
Emre Kınay'ın ölen oyuncuların nasıl geriye döndüğüyle alakalı şu açıklamasına dikkat çekelim

Son düzenleme:
2 bölümdür Hekimoğlu çalması, bu demeçler ve sezon başında Mehmet Canpolat-Oktay Kaynarca buluşması.. Bence bu kadarı tesadüf olamaz :D

zaten bu saatten sonrada çakır gibi bir hamle reytingleri zıplatır:)))) yoksa halimiz içler acısı ne yazık ki :D yok ölmüş adamı dirilttiler eleştirilerine kulak asmayıp bu işin icabına bakıversinler lütfennnn :)

zaten bu saatten sonrada çakır gibi bir hamle reytingleri zıplatır:)))) yoksa halimiz içler acısı ne yazık ki :D yok ölmüş adamı dirilttiler eleştirilerine kulak asmayıp bu işin icabına bakıversinler lütfennnn :)
2 bölümdür Hekimoğlu çalması, bu demeçler ve sezon başında Mehmet Canpolat-Oktay Kaynarca buluşması.. Bence bu kadarı tesadüf olamaz :D

oktay kaynarca geliceğini imaa ediyorsa bu iş bitmiştir gerisi sadece laf kalabalığıdır oktay panayla bir görüşme olmadan tek kelime etmez oktayı bilmeyen yok türkiyede özellikle vadiciler 🙂🙂🙂

@Çiğdem- konuya şu emre kınayın videosunu da eklesene dizilerde ölülerin nasıl dirileceğini çok iyi anlatmış :)))))

yav arkadaşlar böyle bişey olmaz yapmayın

SÜ-LEY-MAN ÇA-KIR defteri çoktan kapandı kesinlikle söz konusu olamaz

arkdaşlar gelse iyi hoşta ben boşuna beklemeyin derim oktay kaynarca artık vadiye giremez anca ister.

Hayırlısı olsun diyelim, ama doğru olduğunu sanmıyorum haberin. Yine de dahil olursa dizi olumlu anlamda etkilenebilir... :)

arkdaşlar gelse iyi hoşta ben boşuna beklemeyin derim oktay kaynarca artık vadiye giremez anca ister.
aga çakır işi çoktan bitti cenazesi kılındı gömdük Türk halkı olarak o iş bitti artık
oktay kaynarca nın açıklama yapmasıyla falan olmaz Necati Şaşmaz böyle bişeye izin vermez

aga çakır işi çoktan bitti cenazesi kılındı gömdük Türk halkı olarak o iş bitti artık
oktay kaynarca nın açıklama yapmasıyla falan olmaz Necati Şaşmaz böyle bişeye izin vermez
aynen aga vadide okadar kişi istiyo oynamayı her istiyeni oynatırlarsa işleri var demektir he oktay kaynarca daha öncede söylemiştim panayla yeniden çalışabilir ama bu yapım KVP olamaz belkide sinama projesi veya dizi olur

Allah korusun inşallah gelmez. Zira Süleyman Çakır bir efsanedir, külttür. Karizması söner eğer dönerse. Eğer Polat'da 2005 de ölseydi o da efsane olurdu ama artık çok geç.

İlla dönecekse Doğu Bey dönsün en azından ölüp ölmediği belli değil, Çakır dönerse iyice fantastiğe kaçar.

Not: Çakır'ın ölmeden önceki hayatını sinema filmi olarak gösterirlerse orası ayrı. Rekor kırar o film. Ama diziye döndürürlerse karizma biter.

Allah korusun inşallah gelmez. Zira Süleyman Çakır bir efsanedir, külttür. Karizması söner eğer dönerse. Eğer Polat'da 2005 de ölseydi o da efsane olurdu ama artık çok geç.

İlla dönecekse Doğu Bey dönsün en azından ölüp ölmediği belli değil, Çakır dönerse iyice fantastiğe kaçar.
aga polat alemdar zaten gelmiş geçmiş gelecek gidecek gelebilecek en büyük efsanedir neden bahsediyon :D o ölümsüz kahraman finalde bile ölmemesi şart
çakır bence de dönmesin öldüğünde çok ağlamıştım bitti daha öldü

harbiden çakıra bi film şart iddaa ediyorum sağlam reklamla film gişe rekoru kırar 10 milyonu rahat geçer

Son düzenleme: