Emrah yerine Vartolu öleydi keşke
Emrah yerine Vartolu öleydi keşke
Aaa sende Yamac öldürmeyince sevinmişsindir bir de Nazımı öldürüncer sevinmişsindir Emrah kalıyor diyeEmrah yerine Vartolu öleydi keşke
Söz bitseydi asıl keşkeBence diziyi bitirsinler tamamen zaten reytingleri de düşmüş
Söz'ün reytingleri ikinci sezonu olmasına rağmen daha iyi yineSöz bitseydi asıl keşke
Emrahın o portakal suyunu içeceğini sanmıyordum bu kadar salak gösterilmemeliydiAaa sende Yamac öldürmeyince sevinmişsindir bir de Nazımı öldürüncer sevinmişsindir Emrah kalıyor diye
Nazımı öldürünce bir ohh çekmişsindir amaEmrahın o portakal suyunu içeceğini sanmıyordum bu kadar salak gösterilmemeliydi
Çektim ama sonra morardımNazımı öldürünce bir ohh çekmişsindir ama
Aaa içecekte zehir olduğunu anlamıştım ama Nazım ölünce Emrah kurtuldu sandımÇektim ama sonra morardım
ama mortu çekti biricik aşkımAaa içecekte zehir olduğunu anlamıştım ama Nazım ölünce Emrah kurtuldu sandım
En saçma ölüm oldu bunlarınkı güldüm açıkcasıama mortu çekti biricik aşkım
Evet çok saçma oldu,senarist öldürmek için bahane aramış resmenEn saçma ölüm oldu bunlarınkı güldüm açıkcası
Yamaç öldürseymiş kavgada daha iyi olurmuş rezil olup gittilerEvet çok saçma oldu,senarist öldürmek için bahane aramış resmen
bütün karizması yerle bir olduYamaç öldürseymiş kavgada daha iyi olurmuş rezil olup gittiler
Bir de diziye çok zeki uyanık olarak gelmişti
Sana ya da @Çiğdem- e aşık olsun o zamanYavuz da kime aşık olsa ölüyor yeni sezonda birini getirmezler inş
Ayrılmayacağı için açılmasına gerek de yok.Tolga için neden bir konu açılmadı? Kendisini gelecek sezon ki rezillikten kurtardığı için tebrik etmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?