'Söz' Dizisinde Ayrılık!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

'Söz' Dizisinde Ayrılık!

4J07b36S1ESVm_9vj2o-Jg.jpg

Star TV'nin sevilen ve ilgiyle izlenilen dizisi ''Söz''de sürpriz ayrılık!

Yapımcılığını Tims & B'nin üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık'ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu, başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Nihat Sarıkaya ve Atakan Arslan'ın yer aldığı dizinin yayınlanan son bölümünde 'Kurt Dereli' karakterine hayat veren Mehmet Ali Karakuş ölerek diziye veda etti.

''Söz'' yeni bölümleriyle pazartesi 20.00'da Star TV'de!
Orijinal formatta oku

Kurt Dereli iyi bir karakterdi. Geri planda kaldı biraz diğerlerine göre ama özellikle son 2 bölüm ön plana çıktı.

Dizinin son 2 bölümünü soluksuz bir şekilde bugün izledim.

Kurt Dereli'nin şehit olma sahnesi, geride bıraktığı ailesi, oğlunun cenazedeki hali falan çok etkileyiciydi, göz yaşlarımı tutamadım. :(

Mehmet Ali Katakuş'un yolu açık olsun, umarım bir sonraki projesinde uzun soluklu bir rolle patlama yapar.

@Çiğdem- izleyebildin mi bölümü :D

Dizinin son 2 bölümünü soluksuz bir şekilde bugün izledim.

Kurt Dereli'nin şehit olma sahnesi, geride bıraktığı ailesi, oğlunun cenazedeki hali falan çok etkileyiciydi, göz yaşlarımı tutamadım. :(

Mehmet Ali Katakuş'un yolu açık olsun, umarım bir sonraki projesinde uzun soluklu bir rolle patlama yapar.

@Çiğdem- izleyebildin mi bölümü :D
aa evet izledim :A

müco çolağın kafayı bulmus adamalrıyla küfür ediyordu tıpkı mert ayoll :F tvde sansur olmustur herhalde gül gül öldüm o sahneye :A :A :A

aa evet izledim :A

müco çolağın kafayı bulmus adamalrıyla küfür ediyordu tıpkı mert ayoll :F tvde sansur olmustur herhalde gül gül öldüm o sahneye :A :A :A
Aynen sansürsüz izlemek lazımdı o sahneyi, ben de güldüm baya :D

Bu arada Tolga son 2 bölümdür uçmaya başladı adeta :Z

Bak senarist ne paylaşmış, sanki @Yiğitt'in Ateş Çolak'ın oğlu çıkacak gibi :A Bahar yazmış bir de seçeneklere :F

DBobxnWWAAAfplS.jpg