Star Söz - Dizi Yorumları

Dış sesin Ahmet Kaynak olma ihtimali nedir?

Serhat Kılıç hiç gelmeyecek sandım

Twitter'da dizi hakkında yapılan yorumları okudum. Büyük bir çoğunluğu olumlu, yarın internet üzerinden izlerim. Ethem Özışık'tan kötü senaryo çıkmaz zaten.

Dizi; hem Türkiye, hemde Dünya gündeminde TT listesinin zirvesinde.

şimdi bitti bölüm enfes olmuş
dramayla aksiyonu çok iyi birleştirmişler

@Çiğdem- izledim bugün bölümü
Harika ve çok kaliteli bir proje olmuş, soluksuz izledim ve yer yer baya duygulandım. Poyraz Karayel senaristi Ethem Özışık'tan kötü iş çıkmaz zaten.

Tolga Sarıtaş döktürmüş adeta, zaten dram yönü çok başarılı, aksiyonu da gayet başarılı oynamış.

Senin psikopat Mücahit güldürdü baya, sevdim
Mestan'ı görmek de güzeldi
Ana kuzusu Feyzullah, nişancı ve Ateş karakteri de iyiydi, her karakter süper işlenmiş.

Nihat Altınkaya da çok iyiydi, ama diğer Survivor şampiyonu Atakan bir sahnede gözüktü sadece. ss

Sarı komutan Yavuz ve Çolak'ın kapışması merakla bekleniyor, fragman da bomba olmuş, haftaya uçacak dizi belli

@Çiğdem-

toteli alabilirler bile böyle ilgi devam ederse ayoll bende çok başarılı buldum en önemlisi erkek oyuncular çok kaliteli müco en iyisi ama evet umarım burdada karşımıza geçmezsin

toteli alabilirler bile böyle ilgi devam ederse ayoll bende çok başarılı buldum en önemlisi erkek oyuncular çok kaliteli müco en iyisi ama evet umarım burdada karşımıza geçmezsin
Müco zaten Yavuz'un emrinde olacak, karşı karşıya olmayacakları için sıkıntı olmaz sanırım

İlk bölüm 2.5 milyona yakın izlenmiş youtube'ta, totalde cidden zorlayabilir zirveyi

Müco zaten Yavuz'un emrinde olacak, karşı karşıya olmayacakları için sıkıntı olmaz sanırım

İlk bölüm 2.5 milyona yakın izlenmiş youtube'ta, totalde cidden zorlayabilir zirveyi
Senin şu avatarmıdır nedir oynadımı oynamadımı yoksa benmi tanımadım zaten tanımıyorumda fotosunu falan görmüştüm

yeni bölüm özetsiz aferin onlara.

2.bölüm tanıtımlar yine çok iyi bunun da Allah var @vadikızı. umarım bu dizide hiç bozmaz amin ablam

Dizi süper ya. Zaten ilk yayinlandiginda başini izleyince kaliteli harika bir iş olacaği belliydi.
Oyunculuklar harika ve aksiyon sahneleri baya heyecanli. Tolga kendini gösterecek bu dizide belli.
Nihatı çok beğendim.
Atakanlı sahneleri sabırsızlıkla bekliyorum. Kızın annesiyle kavuştuğu sahnedeki konuşma çok etkileyiciydi.
Içerde'ye sıkı bir rakip geldi

Müzikleride beğendim.

Seksenlerdeki Ergun döktürmüş resmen. Gözlerinden öfke intikam ateşini harika yansıtıyor. Komedi rolüne alışkındık harika olmuş