İçerde yarın 6'lara düşmezse iyiAbi İsimsizlerde özetsiz başlamış. Hangi birini izliyecez biz bundan sonraBundan sonra İçerdeyi artık netten takip edecez
Şimdi de Aybüke Pusat yüüznden Familya geldi aklıma. Bu dizi ne yapmaya çalışıyor?Gözlerine siyah sürme yakışıyor bence bu kızın
Dizi güzel gidiyor bakalım neler olacak yarın Ki sonuçları gerçekten merak ediyorumŞimdi de Aybüke Pusat yüüznden Familya geldi aklıma. Bu dizi ne yapmaya çalışıyor?
Sen bir de Poyraz'ı izleseydin en az bunun kadar ve bundan daha etkileyici sahneler görürdün, bunlar ne ki.Dizi güzel gidiyor bakalım neler olacak yarın Ki sonuçları gerçekten merak ediyorum
önceliğin içerde olucakGS'nin maçına bakıyorum şu an, inşallah izleyeceğim bu hafta içindeGerçi haftasonu da Fi'ye bakacaktım güya o da kaldı, bana hatırlatma yapman gerekiyor
Sevmem o diziyiSen bir de Poyraz'ı izleseydin en az bunun kadar ve bundan daha etkileyici sahneler görürdün, bunlar ne ki.
Kız bu hafta İçerde'yi netten izleyelim benceönceliğin içerde olucak
tolga sarıtaş bol bol ağlıyor senin bu heriflerinin hepsinin ortak bir özelliği var çok iyi zırlıyorlar
sen oyunu yolla son1.5 saat ve sadece sen kaldın -15 yoldaKız bu hafta İçerde'yi netten izleyelim bence
Ve bir kayıp dahaKız bu hafta İçerde'yi netten izleyelim bence
Yok vazgeçtim dizi yavaşlamaya başladıVe bir kayıp daha
Son oyu assolistler atar şu reklama girsin atarımsen oyunu yolla son1.5 saat ve sadece sen kaldın -15 yolda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?