cookies Tecrübeli Üye Katılım 6 Ekim 2012 Mesajlar 29,789 Reaksiyon puanı 18,862 Puanı 1,060 Yaş 26 1 Eylül 2018 #21 Başrollere Deniz Baysalı koymamış kıskançç @serhatt
serhatt Konu Sahibi Moderatör Katılım 10 Aralık 2014 Mesajlar 100,828 Reaksiyon puanı 67,705 Puanı 1,060 2 Eylül 2018 #22 cookies' Alıntı: Başrollere Deniz Baysalı koymamış kıskançç @serhatt Genişletmek için tıkla ... Parlaklarla oynayacak yine,ne şanslı soyka
cookies' Alıntı: Başrollere Deniz Baysalı koymamış kıskançç @serhatt Genişletmek için tıkla ... Parlaklarla oynayacak yine,ne şanslı soyka
Bully Emekli Katılım 10 Mart 2013 Mesajlar 78,755 Reaksiyon puanı 55,036 Puanı 1,060 2 Eylül 2018 #23 mrt-06' Alıntı: @Bully son sezonu izledi mi 😱 Genişletmek için tıkla ... Çiğdem-' Alıntı: İzledide 9 bölümden önce bıraktı diye hatırlıyorum ama sezonu senden iyi biliyor @Bully Genişletmek için tıkla ... Şu herifin sezonunda, ortalarda bir yerde bırakmıştım işte, daha da dönmeyi düşünmüyorum Hem vakit bulamadım, hem de ilk sezonlardaki tadı bulamadığım ve tekrara düştüklerini düşündüğüm için izleyesim gelmedi
mrt-06' Alıntı: @Bully son sezonu izledi mi 😱 Genişletmek için tıkla ... Çiğdem-' Alıntı: İzledide 9 bölümden önce bıraktı diye hatırlıyorum ama sezonu senden iyi biliyor @Bully Genişletmek için tıkla ... Şu herifin sezonunda, ortalarda bir yerde bırakmıştım işte, daha da dönmeyi düşünmüyorum Hem vakit bulamadım, hem de ilk sezonlardaki tadı bulamadığım ve tekrara düştüklerini düşündüğüm için izleyesim gelmedi
Çiğdem Emekli Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 143,844 Reaksiyon puanı 123,756 Puanı 1,060 Yaş 33 Konum Giresun 2 Eylül 2018 #24 Bully' Alıntı: Şu herifin sezonunda, ortalarda bir yerde bırakmıştım işte, daha da dönmeyi düşünmüyorum Hem vakit bulamadım, hem de ilk sezonlardaki tadı bulamadığım ve tekrara düştüklerini düşündüğüm için izleyesim gelmedi Genişletmek için tıkla ... Bu yeni sezona bir bakayım yine koşucu düşman gelirse yeni sezona koşarsınız sizde @mrt-06 @Bully
Bully' Alıntı: Şu herifin sezonunda, ortalarda bir yerde bırakmıştım işte, daha da dönmeyi düşünmüyorum Hem vakit bulamadım, hem de ilk sezonlardaki tadı bulamadığım ve tekrara düştüklerini düşündüğüm için izleyesim gelmedi Genişletmek için tıkla ... Bu yeni sezona bir bakayım yine koşucu düşman gelirse yeni sezona koşarsınız sizde @mrt-06 @Bully
Bully Emekli Katılım 10 Mart 2013 Mesajlar 78,755 Reaksiyon puanı 55,036 Puanı 1,060 2 Eylül 2018 #25 Çiğdem-' Alıntı: Bu yeni sezona bir bakayım yine koşucu düşman gelirse yeni sezona koşarsınız sizde @mrt-06 @Bully Genişletmek için tıkla ... Hiç sanmıyorum koşacağımı, soğudum bi kere artık
Çiğdem-' Alıntı: Bu yeni sezona bir bakayım yine koşucu düşman gelirse yeni sezona koşarsınız sizde @mrt-06 @Bully Genişletmek için tıkla ... Hiç sanmıyorum koşacağımı, soğudum bi kere artık