'Söz'ün Yeni Sezon Tanıtımı Ne Zaman Yayınlanacak?

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,705
Puanı
1,060
1716760-728xauto.jpg

Tims&B yapımcılığında Star TV'de ekranlara gelen,başrollerinde Tolga Sarıtaş,Burak Sevinç,Eren Vurdem,Aytaç Şaşmaz,Görkem Sevindik ve Nihat Altınkaya gibi isimlerin yer aldığı sevilen asker dizisi 'Söz'ün yeni sezon tanıtım fragmanının ne zaman yayınlanacağı belli oldu.
Sevilen dizinin 3.sezon ilk fragmanı bu akşam Star TV'de yayınlanacak.​
"Söz" yeni sezon bölümleriyle Eylül'de Star'da!​

Tanıtım ilgi çekici klasik Asker dizsi yine olmayacak gibi ama Çolak yok izleyip izlememekte kararsızım :A :A :A @Bully @Yiğitt @Sherlock
Tolga muhteşem görünüyor :A Tanıtım süper olmuş, gizemli ve merak uyandırıcı :A

Sen zaten Söz'ü İçerde ve Çukur kadar sevmedin hiçbir zaman, Çolak'ı bahane edip bırakabilirsin ama ben bırakmayacağım dizimi :A

2.sezona çok hızlı başlayıp sonra biraz düşüş yaşadılar, (Agah-Yavuz olayıyla geri yükseldiler) gelgitli bir sezondu ama 3.sezon farklı ve daha iyi olacak gibi görünüyor :D

Tolga muhteşem görünüyor :A Tanıtım süper olmuş, gizemli ve merak uyandırıcı :A

Sen zaten Söz'ü İçerde ve Çukur kadar sevmedin hiçbir zaman, Çolak'ı bahane edip bırakabilirsin ama ben bırakmayacağım dizimi :A

2.sezona çok hızlı başlayıp sonra biraz düşüş yaşadılar, (Agah-Yavuz olayıyla geri yükseldiler) gelgitli bir sezondu ama 3.sezon farklı ve daha iyi olacak gibi görünüyor :D
Aaa Çolakla sevmiştim zaten diziyi ben :A Efsane konum geldi aklıma :F :F :F @mrt-06 @xemrexxx @MasacRE- @Yiğitt @serhatt @xBUGRAx
https://fav10.net/forum/threads/söz-dizisinde-flash-müziği-kullanılması.268069/

Bazen bir diziyi bir oyuncu ya da karakter sevdirir, ben de başrol Tolga olmasa başlamazdım belki :A

Aynen çok iyi yakalamıştın :A Flash bile izlettin ya bana, şimdi konu daha bi anlamlı benim için :A
Aaa evet ilk açıldığında değil şuan daha anlamışsındır :A :A :A

Çolak sahnelerine Ters Flash müziği koyuyorlardı :F :F :F