Söz'ün İlk 6 Dakikası Yayınlandı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,637
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

Söz'ün İlk 6 Dakikası Yayınlandı!

Star TV'nin iddialı dizisi Söz'ün ilk 6 dakikası yayınlandı.

Başrollerini Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Çağan Atakan Arslan, Eren Vurdem, Burak Sevinç ve Görkem Sevindik'in paylaştığı; yapımcılığını Tims&B Productions'ın, senaristliğini Ethem Özışık'ın, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın üstlendiği yapım, nişanlısının ölümünden sonra onun katillerinden intikam almaya yemin eden bir teğmenin hikayesini konu alıyor.

Söz, yarın 20.00'de Star'da başlıyor!

https://twitter.com/x/status/848188059170557954 Orijinal formatta oku

Valla sardı beni izlenebilir. Ama günü çok yanlış bana göre İsimsizler tuttu gibi ee zaten tutan bir İçerde var üstüne Survivor çok zor bir günün içine girmeye çalışacaklar. Ama bakalım. TV'den olmasa da netten izleyebilirim.

Salı günü epey dengeleri şaşırtan bir Reyting tablosu göreceğiz gibi bakalım. Söz bence AB grubuna damgasını vuracak gibi ama senaryo iyi işlenirse. İsimsizler de yükselişini sürdürür mü göreceğiz. İçerde bu durumdan kötü etkilenecektir bence.

Kırgın Çiçekler Totalde zirveyi bu hengameden rahatlıkla alabilir.
Çok heyecanlı olacak

İsimsizler beni fazlasıyla tatmin ettiği için izlemeyi düşünmüyorum bu diziyi zaten Tolga Sarıtaş'ı başrole koyarak dizinin bende ciddiyetsizliğini gösterdi.

vadiden 2 isim var onların hatrına izlerim belki

İyi bir dizi olabilir ama yayınlanacağı gün çok iyi diziler bulunuyor