- Reaksiyon puanı
- 6,723
- Puanı
- 1,060
Bir çok başarılı filmde rol alan Russell Crowe yeni filmi The Water Diviner'in hem yönetmenliğini hem de başrolünü üstleneceğini söylemişti. Filme yer bakmak amacıyla Türkiye'de bulunan başarılı aktör, Türk filmlerini izlemeye başladı ve Twitter takipçileriyle yorumlarını paylaştı.
Cem Yılmaz'ın Yahşi Batı filmine çok güldüğünü belirten Crowe, Demet Evgar ve Cem Yılmaz arasında geçen;
+ Bıyıkların güzel.
+ Senin de.
diyaloğunu paylaştı.
Russell Crowe @russellcrowe2 Ağustos
Cem Yilmaz makes me laugh, have you seen Yashi Bati? Very silly, very funny. "your moustache is intriguing" "so's yours
baby"
22 film izlediğini belirten Crowe, Yılmaz Erdoğan'ın Kelebeğin Rüyası filmini de çok sevdiğini söyledi.
Have you see The Dream of a Butterfly the movie by Yilmaz Erdogan ? Beautiful movie.
Ayrıca başarılı aktör, bazı Türk oyuncular hakkında da yorumlarda bulundu. İşte o yorumlar:
Kıvanç Tatlıtuğ hakkında: "Evet bugün tanıştım. İyi bir adam, iyi bir aktör. Güzel bir sohbetimiz oldu."
Mert Fırat hakkında: "Onunla tanışmadım ama seninle aynı fikirdeyim. Çok doğal, çok klas bir aktör."
Yılmaz Erdoğan hakkında: "Çok iyi bir insan, harika bir oyunucu."
Şener Şen: "Harika birisi, onu çok seviyorum."
Haluk Bilginer hakkında: "Çok iyi bir oyuncu."
Cem Yılmaz'ın Yahşi Batı filmine çok güldüğünü belirten Crowe, Demet Evgar ve Cem Yılmaz arasında geçen;
+ Bıyıkların güzel.
+ Senin de.
diyaloğunu paylaştı.
Cem Yilmaz makes me laugh, have you seen Yashi Bati? Very silly, very funny. "your moustache is intriguing" "so's yours
baby"
22 film izlediğini belirten Crowe, Yılmaz Erdoğan'ın Kelebeğin Rüyası filmini de çok sevdiğini söyledi.
Have you see The Dream of a Butterfly the movie by Yilmaz Erdogan ? Beautiful movie.
Ayrıca başarılı aktör, bazı Türk oyuncular hakkında da yorumlarda bulundu. İşte o yorumlar:
Kıvanç Tatlıtuğ hakkında: "Evet bugün tanıştım. İyi bir adam, iyi bir aktör. Güzel bir sohbetimiz oldu."
Mert Fırat hakkında: "Onunla tanışmadım ama seninle aynı fikirdeyim. Çok doğal, çok klas bir aktör."
Yılmaz Erdoğan hakkında: "Çok iyi bir insan, harika bir oyunucu."
Şener Şen: "Harika birisi, onu çok seviyorum."
Haluk Bilginer hakkında: "Çok iyi bir oyuncu."
![iMZGnz3mGjkmzFMt7AcNNrNZ.jpg](https://fav10.net/forum/fimg/iMZGnz3mGjkmzFMt7AcNNrNZ.jpg)