Ruben Amorim Kovuldu! | Manchester United

TenTen

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
7,668
Puanı
610
1000022698.jpg

İngiliz devi Manchester United takımında uzun süredir tartışmalara konu olan Ruben Amorim konusu çözüldü.

İngiliz devi, son olarak Wolwes ile 1-1 berabere kalarak kötü sonuçlar almaya devam eden ve gelişim sağlayamadığını düşündüğü Portekizli çalıştırıcı Ruben Amorim'in sabah saatlerinde görevinden alındığını duyurdu.

Son açıklamalarında; "Görev süremin bitmesine 18 ay var. Yerime birini onlar bulana kadar devam edeceğim." diyen Portekizli teknik adamın konuşmaları ingiliz devi için bardağı taşıran son damla oldu.

Manchester United takımında, takımın başına geçmesi için Xavi ismi geçiyor.

Lizbondan hiç ayrılmasa lizbonda neler yapardı merak ediyordum büyük takım gelince bazı şeyler bırakılıp gidilebilir ama bu takım bence artık kesinlikle united değil.

• Beğendim
Reactions: TenTen
Lizbondan hiç ayrılmasa lizbonda neler yapardı merak ediyordum büyük takım gelince bazı şeyler bırakılıp gidilebilir ama bu takım bence artık kesinlikle united değil.
Son cümleye katılıyorum. En azından şuan için düşünülmesi gereken bir kulüp.

Ben haberi girerken Xavi ismi gündemdeydi ancak şuan Oliver Glasner deniyor. Bakalım ne olur.

Son cümleye katılıyorum. En azından şuan için düşünülmesi gereken bir kulüp.

Ben haberi girerken Xavi ismi gündemdeydi ancak şuan Oliver Glasner deniyor. Bakalım ne olur.
Glasner çok sevdiğim bir hoca üst düzeyde tam kendisini deneyemedi umarım üst düzey takım denemesi United olmaz.
------

Manchester dikiş tutturamıyor bir türlü hoca konusunda.
Bence sorun hocalarda değil kulüpte

• Beğendim
Reactions: TenTen and Bully