Coca Colaları dökerek İsrail'i protesto edenleri ve markanın yazısında İslama hakaret arayan yandaş medyayı şoke eden olaydır. Konuyla ilgili asıl komedi ise, yandaşların cumhurbaşkanlığı sitesinde yer alan başlıkla kıvırma çabasıdır.
Coco cola üretilmeyecektir. Sprite, fanta, fusetea üretilecektir taaağmm mıbnm A Haber'im yalan söylemez @cookies @vadikızı @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat @Forumdash @Polat Şaşmaz @Tolstoyevski @yatutarsa @MayısKralı
al sanaCoco cola üretilmeyecektir. Sprite, fanta, fusetea üretilecektir taaağmm mı
Ben mangolu fusetea'mi içerim banane kakalı koladan
en iyisi ayranBen mangolu fusetea'mi içerim banane kakalı koladan
avatarında dream mi yazıyor .ss israilden önce senin kahrolacağın kesin benceKahrolsun İsrail
Dream'ları yaşatma ve koruma derneğine üye oldum hazır Çiğdem yokavatarında dream mi yazıyor .ss israilden önce senin kahrolacağın kesin bence
biz varız ama sana şöyle bir şey uygun gördük tıklaDream'ları yaşatma ve koruma derneğine üye oldum hazır Çiğdem yok
biz varız ama sana şöyle bir şey uygun gördük tıkla
Yine mi kandırılmışlar? 😱
Coco cola üretilmeyecektir. Sprite, fanta, fusetea üretilecektir taaağmm mı
Kahrolsun İsrail
Organik hoşaf tesisi olacak orası gizli tutuluyor.
yahudilere girmişken israil başbakanı netanyahu bugün kürdistan devletinin kurulmasına verdiği desteği açıklamış @Polat Şaşmaz yakıştı mı reyiz @cookies @Çiğdem- @yatutarsa @TolstoyevskiArkadaşlar neden benim mazlum kardeşlerimin saf duygularıyla dalga geçiyorsunuz? Oradaki Coca Cola yazısı fotomontaj, aslında reisimiz oraya organik hoşaf fabrikası açılışı için teşrif etmişti