Rtük tarafından bizzat yayından kaldırılan diziler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kvp1905

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
10
Puanı
0
hatırladığm kadarıyla ;

Kurtlar Vadisi Terör
Hacı
Köprü
Sağır Oda

dizileridir..

Rtük işte ne yapacağı belli olmaz..

Yengesini yatağa atan dizileri , 4 kişinin bir kıza tecavüz ettiği dizileri yayından kaldırmaz ama Kurtlar Vadisi terör gibi köprü gibi hacı gibi dizileri yayından kaldırılır...

Köprü ile Sağır Oda'nın aldığı reytingler şuan behzat ç nin iki katıydı reytingi bahane edip kaldırdılar zira o reytinglere kaç yıl sürebilirdi...

edit : ayrıca yukarıda saydığım 4 dizi de devlet olaylarına el atıyordu 4 üde yayından kaldırıldı . Bu ülkede adaletten kimse bana söz edemez !

Son düzenleme:
26 kişinin bir kıza tecavüz ettiği bir ülkede yaşıyoruz sen çıkıp demişsinki 4 adamın tecavüz ettiği diziyi kaldırmalılar

30 bin askerin şehit edildiği ülkede yaşıyoruz Kurtlar Vadisi Terör yayından kaldırılıyor ama tecavüz dizileri devam... Rtük ün arkasında güçlü kimseler olduğu kesin ki kv terör'ün önünü kestiler 😉

kurtlar vadisi asker dizisi değil mafya dizisi

Bu arada yukarida yer alan diziler hangi kanaldaydi soyleyebilir misiniz?

kurtlar vadisi terör : show

sağır oda : kanal d

köprü : star

hacı : show daydı yanlış hatırlamıyorsam...

Ayrıca @berkan kurtlar vadisi mafya dizisiydi kurtlar vadisi terör asker ! Pusu ise derin devlet...

erkeklik dizi izlemeyle mi oluyormuş acaba

erkeklik dizi izlemeyle mi oluyormuş acaba

Aynen oyle.. Bir insanin psikolojisi izledigi seye gore degisir. Bir erkek Fatmagulu iki sezon seyrediyorsa o erkek kendinden suphelenmelidir. Sadece ilk bolumune bakiyorsa
onunda zihniyeti kucuktur. Bu tur diziler kadinlara yonelik yapilmistir.

Dizinin erkeği,kadını olmaz nerede kadın erkek eşitliği

:aynen: aynen öyle demek istediklerimi söylemişsin
erkek adam nasıl fatmagül , aşkı memnu gibi dizileri izler anlamam ! Dediğin gibi ya kadına hayrandır yada...

Ya siz o zaman kadinlarda askere gitsin dersiniz. En basitinden Umutsuz Ev Kadinlari dizisini izleyen erkek erkek midir acaba? Kadinlarin yasadigu zorluklari anlatan bir dizi bu. Yani kendinden bir parca bisey bulan kadinlarin izledigi dizi. Erkek neden izler bu tur dizileri o zaman?

zaten Vadinin fatmagül gibi bir dizinin gerisine düşmesi düpedüz bir oyun ! Mossadın oyunu..

- - - Ekleme - - -

mesela ben ;

fatmagül
aşkı memnu
adını feriha koydum
umutsuz ev kadınları
sultan
iffet

dizilerini izleyen bir erkek tanıyorum... Halen aklım almıyor nasıl izliyor diye ama izliyor işte.. O kendini biliyor...

- - - Ekleme - - -

o zaman sen pembe dizide izliyorsundur

Hayır ben sadece komedi izliyorum ama senin bu dediklerin bu diziyi izleyen erkeklere hakarettir

Kadin - Erkek esittir fakat arada her ne kadar anlamasanizda bir cinsiyet farki var ve kadinin yasadiklari olaylarla erkegin yasadigi olaylar bir degildir. Eger esitlik her konudaysa bizde askere gidelim. Sizde camlari silin. Cocuklarin altini degistirin.

Son düzenleme:
En basit örneği Fks14 bu tür dizileri çok seviyor bu forumda

Adini Feriha Koydum genel izleyici. O konuda katilmiyorum ama saydigin diger diziler genel olarak kadina hitap eden diziler ve kadinlar icin yapilmis diziler. Bu saydigin dizileri izleyen birini bende taniyorum ve erkekliginden de suphelenmiyor degilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...