RTÜK'ten Tv8'e Ceza!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
thumbnail_1427609758.jpg

RTÜK, Tv8'de yayınlanan 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışması nedeniyle Tv8'e para cezası kesti.

Tv8 ekranlarında yayınlanan, sunuculuğunu Alp Kırşan'ın yaptığı yarışmanın jüri üyeliğinde Murat Boz, Eser Yenenler, Özgü Namal ve Acun Ilıcalı bulunuyor. Programa 107 bin tl para cezası verildi. Cezanın nedeni ise;
Programda bir yarışmacı, sahnede sunucu Alp Kırşan'ın kafasında duran ananası, gözleri kapalı vaziyette keskin bir kılıçla ikiye ayırdı. Ayrıca yine gözleri kapalıyken, kendisine yardım etmek için sahneye çıkan bir kadın konuğun elindeki kum torbasını bıçakla deldi. RTÜK uzmanları, bu tehlikeli sahnelerde ekranın sağ alt köşesinde 'Sakın denemeyin' uyarısına yer verildiğini ama en tehlikeli sahnelerin flulaştırılmadan verildiğini saptadı.

Cidden yeni hatırladım şu YST 2. turlardaydı ama artık yayınlanmıyor, yayından mı kalktı acaba. :D
Murat Boz O Ses'ten ayrılarak büyük yanlış yaptı.

Cidden yeni hatırladım şu YST 2. turlardaydı ama artık yayınlanmıyor, yayından mı kalktı acaba. :D
Komedi Türkiye deneniyor sanırım. :D
Yayından kalkmaz, olmadı yazın yayınlanır. :D

Benim de aklımdaydı o bir ara soracaktım birine. :D

Koskoca Yetenek Sizsiniz Türkiye ne hale geldi tv8'de. :):) Bence modası geçeli çok oldu. En azından 1-2 yıl ara vermesi lazım. :)

farklı şeyler deneniyo hemen ceza hiç te haklı değil bana göre böyle farklı şeyler görmek iyi hem sakın denemeyim yazdı

Ceza konusunda ilk defa rtuke hak verdim :)
Acuna koymaz ama bu ceza :)