RTÜK'ten Kanal D ve FOX'a Ceza!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

RTÜK'ten Kanal D ve FOX'a Ceza!

200c2230-9336-46e2-9ab7-2448876b539f.jpg

RTÜK'ün dün gerçekleşen toplantısında kanallara ceza yağdı!

Kanal D'de ekrana gelen "Çocuklar Duymasın" dizisinde FETÖ'nün propagandasını yapan bir kitabın görüntüsüne yer verilmesi televizyon kanalına yüzde 2 sınırından yaklaşık 562 bin lira para cezası uygulandı. Kanal D'ye aynı zamanda "Kötü Kedi Şerafettin" isimli animasyon filmine "Türkçenin, özellikleri ve kuralları bozulmadan doğru, güzel ve anlaşılır şekilde kullanılmasını sağlamak zorundadır, dilin düzeysiz, kaba ve argo kullanımına yer verilemez." kuralının ihlali nedeniyle para cezası uygulanmasına karar verdi.

FOX TV'de ekrana gelen ''İlk Buluşma'' isimli programa insan onuruna aykırı şakalara yer verilmesi nedeniyle kanala müeyyide uygulanmasına karar verdi.

Yayınlarında, argo ve kaba ifadelere yer veren Kanal D ve Show Radyo logolu kuruluşlara da müeyyide uygulandığı öğrenildi.
Orijinal formatta oku

ÇD iyi olmuş birola:A Kötü kedi şero saçma geldi. Zaenbilmem kaç yılında cıkmış bi dergi karakteri.
İlk buluşmada garsona "yüzüğümü öp, ben böyle çok insan eğittim" diye sahne yazmişlar. Ve kız 40 dese de 30a gönlü vardı ve öptürdü. Hiç inandırıcı degildi cast. Bu arada şişko erekek gibi bi kız vardı. O kızı tanıyorum. Hatta youtube da şaka videosu da var:F

Show Radyo logolu:F

Cezalar bir önceki ayın gelirine göre veriliyor. :D

Harbiden bir tek Fox'un cezalarında para açıklanmıyor. :F
Tamam o zaman gecen ay yazdı:F ama show yıllık yazıyordu:X
He onca dizi yapmalarına, yazlık programlara höre düşük:X meryem de kötü başlamiş, bu ayda geliri kötü gelir:F

Tamam o zaman gecen ay yazdı:F ama show yıllık yazıyordu:X
He onca dizi yapmalarına, yazlık programlara höre düşük:X meryem de kötü başlamiş, bu ayda geliri kötü gelir:F
Yıllığa göre verilmez ki yanlış yazmış, Rtük'ün mevzuatında var bir önceki aya göre ceza veriliyor. :D Star hala kardeşi olsaydı pastadan iki dilim alacaklardı. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,221
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil