RTÜK'ten Öyle Bir Geçer Zaman Ki'ye Ceza!

ABAY_06

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
18,143
Puanı
1,060
IVA5dod1VRVZtlTc6Et4cFhp.jpg

Kanal D'de ekranlara gelen Öyle Bir Geçer Zaman Ki'ye RTÜK'ten ceza geldi.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de 'Duş altında sevişme' sahnesi geçti. RTÜK, Öyle Bir Geçer Zaman Ki'ye 369 bin lira para cezası verdi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Rtük artık neye ceza vereceğini şaşırmış! Yakında sadece öpüşme sahnelerine bile ceza verirler..

Abarti birsey varmiydi ki izlemedim ama sanmiyorum ÖBGZK'de abarti birsey olacagini.. normal bir sahnedir yani.. Ilginc.

Çok açık bir sahne değildi.En azından bu kadar ceza verilecek bir sahne değildi.

yuhh duş altında sevişme nedir ya az ceza gelmiş kesinlikle cinsellikten reyting almaya çalışan diziler :( yav cinselllikten değil senaryonuzdan müziklerinizden reyting alın emek verin reyting alın sevişerek değil

yuhh duş altında sevişme nedir ya az ceza gelmiş kesinlikle cinsellikten reyting almaya çalışan diziler :( yav cinselllikten değil senaryonuzdan müziklerinizden reyting alın emek verin reyting alın sevişerek değil

3 senelik Öbgzk toplasan 6-7 sahne vardır.. Bazı dizilerde her bölüm görüyoruz.. Öbgzk senaryosuyla hep gündemdeydi zaten. 27 lere sevişmeyle değil , aile dramıyla çıktık..

3 senelik Öbgzk toplasan 6-7 sahne vardır.. Bazı dizilerde her bölüm görüyoruz.. Öbgzk senaryosuyla hep gündemdeydi zaten. 27 lere sevişmeyle değil , aile dramıyla çıktık..

her konuyu 27 reytinge bağlaman durumunu gösterir o kadar yüksek alan dizi 2 sene sonra 6 ya düşmez :wink: 6-7 sahne baya azmış maşallah hangi dizilerde her bölüm sevişme vs. oluyo takip etmiyorum örnek verelim

Ben ilk defa bir cezayı yerinde buldum nedense. RTÜK'e hak veriyorum ceza konusunda bu sefer. İlişkileri başka boyutlara taşıyıp ilgi çekmek istiyor anlaşılan dizi. :)

her konuyu 27 reytinge bağlaman durumunu gösterir o kadar yüksek alan dizi 2 sene sonra 6 ya düşmez :wink: 6-7 sahne baya azmış maşallah hangi dizilerde her bölüm sevişme vs. oluyo takip etmiyorum örnek verelim

Sevişmeyle itaam ettiğin diziler dediysen, hangileri olduğunuda biliyosun demektir.. Her olayı 27 ye bağlarım bu seni niye bu kadar rahatsız ediyor onu anlamadım... ÖbgKden öncede gördük ki 25 lerden 5 lere düşenlerde var, öbgzk nin de düşmesi bu kadar şaşırtmasın.

Sevişmeyle itaam ettiğin diziler dediysen, hangileri olduğunuda biliyosun demektir.. Her olayı 27 ye bağlarım bu seni niye bu kadar rahatsız ediyor onu anlamadım... ÖbgKden öncede gördük ki 25 lerden 5 lere düşenlerde var, öbgzk nin de düşmesi bu kadar şaşırtmasın.

25 lerden 5 düşen dizi yok arkadaşım suçlamaları bırakalım :wink: bu dizide daha önce de sevişme ve tecavüz haberlerini duymuştum anlaşılan yapımcı reyting alamayınca bu yollara başvurmaya başlamış ama bu da reyting almasını sağlamıyo gördüğüm kadarıyla :wink:

Öbgzk'de böyle sahneler toplasan senede en fazla 1 yada 2 kez oluyor.. Bu çok az bi rakam.. Bi kere senaryoyu SENARİST YAZIP KARAR VERİR.
Niye suçlama olsun ki ? Yalan mı 25 lerden 5 lere düşen diZiler var misal kvp. Bazılarında böşümde tonarca adam öldürüp, ülkenin konularını işlerek pirim yapma çalışıyor.

vadinin 7 den aşağı reytingi yok totalde yanlış bilgilere vermeye gerek yok :wink: yav sen vadiyi nasıl karalayabilirsin 10 yıldır sürüyo 10 .yılında 15 i geçiyo bu dizi tns gibi bi şirkette ve tns şirketinin reyting rekortmeni :D senin kıyas yapacağın en son dizi vadi olur 3 farklı konseptle 19-20 reytingi geçen başka bir dizi yok :D 3 konsept :D
vadinin konsepti belli bu yıl ki konsept ihtiyarlar mesela bu yolda gider seneye büyük ihtimal tapınakçılar geri dönecek :D geçen yıl terördü mesela hatta vadi barış sürecini geçen sene dizide göstermişti daha o zaman barış sürecinin b si bile yoktu ve vadiyi senaryo grubu yazıyo 1-2 kişi değil :wink:

Sen şuanda öbgzk 6 falan diyosun ama totelde 7 aldı.. Demekli ab'yi önemsiyomussun bunu öğrenmiş olduk. Kvp de 5'e düştü. Bana kvp falan anlatma, kvp nin evrelerini anlat diyen olmadı sana.. İntikamda da senarist Grubu var. Ne olmuş ki grup varsa.. Öbgzk senaristi tek kişi " ÇOŞKUN IRMAK" ama adam tek başına yazdığı senaryonun almadığı ödül kalmadı... Herşey grupta bitmiyor.

- - - Ekleme - - -

Bu arada 27 konsepti geçen kvp evresi yok ve hiçbir zaman olmayacak..

tamam arkadaşım :d ben kime ne anlatıyom ya :D vadi rekor kırmaya devam eder diğerleri biter gider bu kadar