RTÜK'e En Çok Hangi Dizi Şikayet Edildi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ABAY_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ABAY_06

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
18,143
Puanı
1,060
Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) gelen şikâyetler çerçevesinde hazırladığı üç aylık raporda RTÜK’ün üç aylık şikâyet istatistikleri şöyle:

Yüzde 13 oranında ‘Pis Yedili’, yüzde 7 ‘Bebek İşi’, yüzde 6 ‘Şefkat Tepe’ dizisi şikâyet aldı.çocuk ve gençlerin olumsuz etkilenmesine yol açtığı gerekçesiyle şikâyet edildi

Reklam kuşaklarında yüzde 76 oranında ‘cinsellik’ ve ‘müstehcenlik’, yüzde 62 oranında ‘reklamın niceliği’ konusu şikâyet edildi.

Cinsellikle ilgili şikâyetlerin yüzde 46’sı ‘Vivident’ isimli ürün reklamlarına yönelik oldu. Yüzde 24 oranında bildirim ‘Gergedan’ adlı isimli cinsel gücü artırıcı ilaca dönük gerçekleşti. Yüzde 8 oranında da reklam sürelerinin uzunluğu şikâyet konusu oldu.

Spor programlarında ise memnuniyetsizlik “kişilik haklarını ihlal ve iftira, hakaret” kriterlerinde
En çok Şikayet ‘ Beyaz Futbol ’ ve ‘Telegol’ hakkında yapıldı
Haber ve haber programlarına ilişkin şikâyetlerin yüzde 98’i şiddeti özendirici yayın üzerinden yapıldı. Halk TV yüzde 43, Ulusal TV yüzde 35, TRT ise yüzde 5 oranında şikâyet aldı​

Yüzde 24 oranında bildirim ‘Gergedan’ adlı isimli cinsel gücü artırıcı ilaca dönük gerçekleşti.

Adamın sesi yetiyor zaten yerel radyolarda bir ara sürekli çıkıyordu. :D

vışşhh my ve vadi yok :D medceziri orjinaline uygun çekseler zirvede olurdu :F
py ile sistemli uğraşıyorlar facede grupları vardı 27 bin kişilik kendi değerlerine uymayan dizileri şikayet edecekelrdi ilk hedefleri de py olmuştu gani de tartışmıştı bunlarla twitterda @mrt-06

vışşhh my ve vadi yok :D medceziri orjinaline uygun çekseler zirvede olurdu :F
py ile sistemli uğraşıyorlar facede grupları vardı 27 bin kişilik kendi değerlerine uymayan dizileri şikayet edecekelrdi ilk hedefleri de py olmuştu gani de tartışmıştı bunlarla twitterda @mrt-06
O tartışmayı Gani'ye ilk haber uçuranlardan biri ben olabilirim. :A Ki zaten orada da engel olmaya çalışmıştım. :F

Cinsellikle ilgili şikâyetlerin yüzde 46’sı ‘Vivident’ isimli ürün reklamlarına yönelik oldu.

hahahah adamlar haklı abi. :D :D Biz 45 Tur alsak? 😎

vadiyi artık şikayet edene şaşarım zaten 11 sene olmuş şikayet etsen ne olacak bu diziyi hiçbi güç yıkamaz yıkamadı da :D gençleri şiddete yönlendiriyo gibi saçmalıklar son buldu gibi :kiki:

vadiyi artık şikayet edene şaşarım zaten 11 sene olmuş şikayet etsen ne olacak bu diziyi hiçbi güç yıkamaz yıkamadı da :D gençleri şiddete yönlendiriyo gibi saçmalıklar son buldu gibi :kiki:
Öyle deme. Daha bugün bazukayla iki helikopter indirdim, okuldan kaçıyolardı akıllılar. Trafik de çok yoğundu, indim 5-6 tane de araba patlattım. Otobüsün içinde de birkaç kişi öldürdüm ki yer açılsın. Oturarak geldim sonra da.

Bir sonraki reklam VİVDENT'ten sonra Biscolata Stix reklamı ceza yer. Aha bu reklamla:F

RTÜK fazla abartiyo ama vivident reklaminin yayinlanmasini bende cok istemem cocuklara kötü örnek oluyor

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy