RTÜK Yine Ceza Yağdırdı!

Ama ne de olsa o tarih dizisi, tarihte yaşanmış olaylar bunlar gösterilmesi lazım. Ne de olsa çocuklar bir diziyle kafa kesmeye mi özenecek.

Reactions: phoebebuffay
Bu mesajımda yanlış tek bir şey olmamasına rağmen olmamış yemişim.

Olmamış atana bakınca şaşırmadım tam da yukarıda bahsettiğim dizi ve programları izleyen biri olmamış atmış.

Gerçekler hoşunuza gitmeyince benim daha da haykırasım geliyor.

Reactions: 12.Adam
FOX'uma hiçbir şey olmaz 😉

Pes...

Jakuzi sahnelerine bile artık ceza veriliyorsa birşsey demiyorum, yazık. Bundan sonra pek türk dizisi izleyeceğimi sanmıyorum zaten , yabancı dizi izlemek en iyisi.

Reyting kasacaklar niye olsun.
Bu dizinin var olması bile sorun aslında da neyse.
Bu dizi Hekimoğlu'ndan çok izleniyor saçmalık burada

Cezalar genel olarak gereksiz ATV'ye verse eminim yine de az tepki alır çifte standart uygulamaya devam ediyor hâlâ. Çukur zaten her seferde mutlaka alıyor

ATV'ye ceza verilmez.Müge Anlı ve Esra Erol'da dönen olaylar Müge Anlı ve Esra Erol'un suçu yokki.Günah keçisi aramayın.Müge Anlı'mı yaptırıyor onlara.Fox dizilerinide pek sevmem zaten.

ATV'ye ceza verilmez.Müge Anlı ve Esra Erol'da dönen olaylar Müge Anlı ve Esra Erol'un suçu yokki.Günah keçisi aramayın.Müge Anlı'mı yaptırıyor onlara.Fox dizilerinide pek sevmem zaten.
Sebebin bu olduğunu düşünmüyorum.

Reactions: Doğan
E ona bakarsak dizileri senaristler yazıyor. E senaristleri kanal bulmuyor ama cezalar kanala veriliyor. Ayrıca Esra Erol'daki saçma sapan olayları onlar yaptırmıyor ama ekrana onlar taşıyor.

Reactions: 12.Adam and Doğan
Genel olarak ATV'ye ceza vermiyor bence Gel Dese Aşk geçen sene küfürleri biplememişti sadece uyarı almıştı. Arıza'ya ise bu sebepten ceza verildi.

Reactions: 12.Adam and Doğan
Genel olarak ATV'ye ceza vermiyor bence Gel Dese Aşk geçen sene küfürleri biplememişti sadece uyarı almıştı. Arıza'ya ise bu sebepten ceza verildi.
Gel Dese Aşk Evli,adamın yasak aşk yaşadığı için yayından kalktı diye haber okumuştum.Dizi baya tepki almıştı.Ahlaksızlık olduğu için bitti.ATV ceza verilmedimi?Sadece uyarı mı aldı?
------

E ona bakarsak dizileri senaristler yazıyor. E senaristleri kanal bulmuyor ama cezalar kanala veriliyor. Ayrıca Esra Erol'daki saçma sapan olayları onlar yaptırmıyor ama ekrana onlar taşıyor.
Evet aynen Esra Erol'daki olaylar hep aynı izlemeyi bıraktım.

'Kırmızı Oda', 'Çukur' ve 'Sefirin Kızı' şiddet içerikli sahneler nedeniyle ceza alırken atv nin kafa kesilen elinden silah eksik olmayan dizilerine ceza gelmemesi dikkatlerden kaçmadı ... Haber böyle devam etmeli sanırım

------

Aaaa ama onlar milli dizilerimiz arkadaşım gurur duymalıyız kelle koparmalarıyla 😕

Son düzenleme:
Üstte de yazmıştım. Onu bize tarih diye sunuyorlar e tabi tarihdeki olaylar birebir anlatılmalı. E küçücük çocuk dayaktan etkilenir de kafa kesmeden etkilenir mi hiç...

Reactions: 12.Adam and Zeyno
Üstte de yazmıştım. Onu bize tarih diye sunuyorlar e tabi tarihdeki olaylar birebir anlatılmalı. E küçücük çocuk dayaktan etkilenir de kafa kesmeden etkilenir mi hiç...
hiç etkilenmez yaa biz ki kurtlar vadisinde Çakır öldü diye sela okutup cenaze namazı kılan bir milletin ecdadıyız hiiiiç etkilenmeyiz hiiiç

Son düzenleme:
Star tv,Showtv TV8'e ceza var.ATV'ye yok nedense.Eskiden Kurtlar Vadisi mafya özenti diye yayından kaldırıldı.EDHO'da Kurtlar Vadisiyle aynı kategoride.
------

hiç etkilenmez yaa biz ki kurtlar vadisinde Çakır öldü diye sela okutup cenaza namazı kılan bir milletin ecdadıyız hiiiiç etkilenmeyiz hiiiç
TRT 'de baltayla kesenler var

Star tv,Showtv TV8'e ceza var.ATV'ye yok nedense.Eskiden Kurtlar Vadisi mafya özenti diye yayından kaldırıldı.EDHO'da Kurtlar Vadisiyle aynı kategoride.
------

TRT 'de baltayla kesenler var
Vardır ablacım Tarih adı altında daha neler vardır

Reactions: Doğan