RTÜK Evlendirme Programlarını Beğenmedi!

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ekim 2012
Mesajlar
19,927
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060
Sık sık dizilere, programlara verdiği cezalarla gündeme gelen RTÜK (Radyo Televizyon Üst Kurulu) daha önce spor programlarını incelemeye almıştı. RTÜK'ün yeni hedefi çoğu kanalda olan ve oldukça iyi reytingler alan evlendirme programları.

Gençlerin en önemli olaylardan biri olan evliliğe bakış açısını olumsuz yönde etkilediğini düşünüyor. RTÜK'ün raporuna göre bu programlar aile yapısına zarar veriyor.

Raporda Nevzat Tarhan (Psikiyatr)'ın görüşlerine de yer verildi. Tarhan bu programları aile kurumunu derinden sarsan programlar olarak görüyor.
 
Düz hesap izdivaç programlarını kaldırsınlar. Bu tür programlar ekranda gereksiz yer kaplıyor. :)
 
kaldırsınlar artık hepsi birbirinden rezil
 
Esra Erol'un programı çok kaliteli. Bir sosyal sorumluluk projesi, Esra Erol çok samimi ve içten sunuyor. Kaldırılamaz zaten kolay kolay.
 
Katılanların birçoğu maaşlı kişiler zaten, son derece gereksiz programlar, kaldırılması en doğru karar olacaktır.
 
İzdivac programi dedin mi Esra Erol geliyor akla. Ama maalesef oda kalitesinden son derece dustu.
 

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Mesajlar
3,856,719
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy