Rossi'nin Talipleri Premier Lig'den

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
7 Eylül 2011
Mesajlar
33,327
Reaksiyon puanı
3,579
Puanı
910
Konum
İSTANBUL
[h=2]İtalya milli takımında da oynayan Rossi'nin sezon satılması gündemde. Oyuncuya özellikle Premier Lig'den büyük ilgi var.[/h]
[SIZE=+0][/SIZE]Villarreal önümüzdeki transfer sezonunda yıldız futbolcusu Giuseppe Rossi'yi satmaya hazırlanıyor. Manchester United, Liverpool ve Tottenham gibi Premier Lig kulüpleri ise alarma geçti.

Goal.com'un edindiği bilgiye göre, İtalyan milli oyuncu sezon sonunda en az 14 milyon avroya elden çıkarılacak. Villarreal, finansal durumunu düzeltmek amacıyla yıldız oyuncunun daha büyük bir takıma gitme isteğine artık sıcak bakıyor.

Şu anda diz çarpaz bağlarından geçirdiği sakatlığın düzelmesini bekleyen Rossi, kasım ayından bu yana takımının formasını giyemiyor. Villarreal ise oyuncunun yaz aylarında oynanacak Avrupa Şampiyonası'na kadar iyileşmemesi ve bu yüzden de daha düşük bir bonservisle elden çıkarılmak zorunda kalınmasından korkuyor.

Inter'in Rossi'yi transfer etme arzusunda olduğu biliniyor, ama Premier Lig temsilcisi Manchester United da bu konuda ciddi. Ocak ayında oyuncuya 38 milyon avroluk bir teklif yapan Tottenham'ın da çabaları devam edecek.

Tottenham Menajeri Harry Redknapp, Rossi'nin büyük bir hayranı ve Villarreal'in finansal sorunlarını kullanmak istiyor. Villarreal şu an 17. sırada ve düşme potasında. Takım eğer düşerse finansal durum iyice kötüleşecek.

Rossi'nin İngiltere'deki kötü tecrübeleri yüzünden İtalya'yı seçmesi anlaşılabilir bir durum sayılabilir fakat Alex Ferguson, Berbatov ve Owen'ı gönderip, eski öğrencisini tekrar takımda görmek istiyor.

Gol yollarındaki sorununu aşmak isteyen bir diğer takım Liverpool da Rossi'nin peşindeki takımlardan. Bu sezon şu ana kadar sadece 35 gol atabilen kulüpte, Carroll bekleneni veremedi, Suarez ise tek başına yetersiz kaldı.

Rossi'ye Premier Lig'den ilgi büyük, fakat oyuncunun İtalya'yı mı İngiltere'yi tercih edeceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.