Ronaldo Shaktar'ı Parçaladı!

Ben Messiyide çok severim o ayrı Arjantin Dünya Kupasını alamadığında duygulanmıştım Messi adına üzülmüştüm Ronaldo alamıcaksa Messi alsın diye.

Ben Messiyide çok severim o ayrı Arjantin Dünya Kupasını alamadığında duygulanmıştım Messi adına üzülmüştüm Ronaldo alamıcaksa Messi alsın diye.
Ben Ronaldo'yu hiç sevmem ama yiğidi öldür hakkını yeme aktif futbolcular arasında ikincidir.

Ben Ronaldo'yu hiç sevmem ama yiğidi öldür hakkını yeme aktif futbolcular arasında ikincidir.
Ben Ronaldonun hala 1. olduğunu düşünüyorum, kendisinin atmak istediği doğru ama asistte yapıyor dün Benzemanın pozisyonunda çalımlar attı kaleye atabilirdi ama orda pas verdi ve Benzema attı.
Messide ayrı oda çok iyi oyuncu asist yapıyor gol atıyor takımla bütünleşmiş Realde sistem yok Benitez onları batırabilir.

Ama asiste yapıyor kendisinde atmak istediğide doğru.
O ortama çok alışkın zaten takım ona emanet kaç senedir zaten atıyor gol yapsın bir zahmet asist.
Yalnız Ronaldo'yu daha çok seviyorum. Nedenini de söyleyim: ''Cesaretinden dolayı''

Kaç defa İsrail'i korkmadan kınadı. En son Filistin'e 2 milyon dolar bağış yaptı. Daha önceden de yaptığını biliyoruz. Yani nerde bir zulm varsa Ronaldo korkmadan çekinmeden tepki gösterebiliyor.

Çoğu ünlü korkuyor. Yahudi lobisi dünyanın her yerinde etkin olduğu için çekiniyorlar. Zaten reklam veren dünyanın en büyük markaları da ellerinde. Ronaldo'nun bunlardan elde edeceği reklam hiç umrunda değil gerçekten adam vicdanlı ve yardımsever.

Asist yapar tabii ki tüm hücumlarda Ronaldo var.
Ronaldo'nun Messi'den en büyük eksiği büyük maçlarda sıkışan oyunları açamıyor. Geçen sene Juventus maçında skor 1-1 hala ilerde forvette bekliyor yahu gel de oyunu kur illaha gol atıp kahraman olacak. Messi sihirbaz gibi 1 çalım 1 pas gol.

Evet bende en çok sevdiğim özelliklerinden Ronaldonun yardımsever şehitlerimize başsağlığı diledi adamın dibi helal olsun!
Evet onu kendisi yapması lazım bu sene yapacak inşallah.

Yeşil saha da Messi tam bir beyefendi. Kendisine atılan tekmelere bile bir kez olsun sert tepki göstermez. Ronaldo ise bu konuda biraz çirkef.

Ayrıca, Ronaldo'nun Burak Yılmaz gibi kendisini yere atma huyu var. Messi'de göremezsin.

@EFE UYSAL

Oda olabilir abi maç stresi heyecan net pozisyonda faul yapıyor sinirlenebilir adam sabırlı değil demekki.
Ronaldoyu izlemekten büyük zevk alıyorum.

Messi'nin belgeselini izlediniz mi süperdi.