Ronaldo, Messi'yi Geride Bıraktı!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Real Madrid'in Juventus ile oynadığı maçta takımının tek golünü kaydeden Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo Devler Ligi kariyerindeki 76. golüne ulaştı.

Cristiano Ronaldo 76 gole ulaşarak 75 gollü Arjantinli yıldız Messi'yi geride bıraktı.

Cristiano Ronaldo, Real Madrid kariyerinde 307 gole ulaşarak efsanevi Alfredo Di Stefano'yu yakaladı, eğer Ronaldo 17 gol atarsa Raul'u yakalayacak ve kulüp tarihinin en golcü futbolcusu olacak, şuanda kulüp tarihinin en golcü 2. futbolcusu durumunda.

ronaldo-messi600_68KT9.jpg

Messi bugün atar inşallah. Zaten Ronaldo en fazla 2-3 sene böyle üst düzey olur Messi'nin 6-7 senesi rahat var. :)

Ronaldoma tebrikler, Messiyi geçti dahada rekorlar kıracaktır, çok iyi yaşta, 17 gol ona vız gelir, Ronaldo Messiden kesinlikle daha iyi.:)

Ben düşebileceğini ama 30lara düşeceğini düşünmüyorum anca 35, 40'a düşer.:D
Abi bakmayın siz Ronaldo'nun Real'de bu kadar attığına Manu'da neden bu kadar atamıyordu açın Manu'daki istatistiklerine bakın. :) Takım tamamen Ronaldo'ya çalışıyor adam Arbeola gol atınca atar yapıyor artık.

Abi bakmayın siz Ronaldo'nun Real'de bu kadar attığına Manu'da neden bu kadar atamıyordu açın Manu'daki istatistiklerine bakın. :) Takım tamamen Ronaldo'ya çalışıyor adam Arbeola gol atınca atar yapıyor artık.
Yapçakları zaten şey o en garanti Ronaldonun gol atabileceğini bildiği için ona atıyorlar o zaman gençti kendinin çok geliştirdi, şimdiye bakalım, Messi alışmış Barçaya baya gol atıyor, o Manu'ya gise kaç tane atar.:D :A

Manu 196 maç 84 gol Real Madrid 194 maç 219 gol. :)

Yapçakları zaten şey o en garanti Ronaldonun gol atabileceğini bildiği için ona atıyorlar o zaman gençti kendinin çok geliştirdi, şimdiye bakalım, Messi alışmış Barçaya baya gol atıyor, o Manu'ya gise kaç tane atar.:D :A
Çok güzel bi araştırma bulmuştum aradım şimdi bulamadım Messi ile Ronaldo'yu çok güzel kıyaslamışlardı hangisi daha iyi bitirici hangisi daha komplo falan hepsinde Messi ön plana çıkıyordu. Ronaldo gibisi her zaman gelir ama Messi gibisi çok az gelir bu gözler onun futbolunu izleyebildiği için çok şanslı.

Manu 196 maç 84 gol Real Madrid 194 maç 219 gol. :)

Çok güzel bi araştırma bulmuştum aradım şimdi bulamadım Messi ile Ronaldo'yu çok güzel kıyaslamışlardı hangisi daha iyi bitirici hangisi daha komplo falan hepsinde Messi ön plana çıkıyordu. Ronaldo gibisi her zaman gelir ama Messi gibisi çok az gelir bu gözler onun futbolunu izleyebildiği için çok şanslı.
Dünyada en çok Ronaldonun hayranı var, Messide çok iyi Ronaldo çok daha iyi.:)

Bunu dediğim için üzerinize alınmayın Ronaldo hayranlarına da saygım büyük ama Ronaldo hayranlarının çoğu çoluk çocuk. Zaten futbolun içinden gelenler Messi'nin daha iyi olduğunu söylüyorlar.

İşte dediğim kıyaslama https://fivethirtyeight.com/features/lionel-messi-is-impossible/ incelersin. :)
Benim mahallemde her zaman sorarız abilere Ronaldomu Messimi diye çoğu Ronaldo der, çocukla alakası yok, sosyal medyada fark ortada.:)

İngilizce olduğu için bilmeyenlere söyleyim. :)

866 futbolcu arasında Messi şut/gol oranında 3. sırada Ronaldo 173

Herkes Ronaldo'nun ceza sahası şutlarının Messi'den daha iyi olduğunu söylerken gerçek tam tersi Ronaldo'nun başarı oranı %4.1 Messi'nin başarı oranı %12.1

Benim mahallemde her zaman sorarız abilere Ronaldomu Messimi diye çoğu Ronaldo der, çocukla alakası yok, sosyal medyada fark ortada.:)
Ben abi mabi bilmem ben bi kendimi bilirim bir de spor otoritelerini. :)

Herkes Ronaldo'nun ceza sahası şutlarının Messi'den daha iyi olduğunu söylerken gerçek tam tersi Ronaldo'nun başarı oranı %4.1 Messi'nin başarı oranı %12.1
Araştırmanın doğru olduğu nerden belli.:)

Ben abi mabi bilmem ben bi kendimi bilirim bir de spor otoritelerini. :)
Senin görüşün öyle olabilir Messi başka takıma gitsin görelim.:)

Araştırmanın doğru olduğu nerden belli.:)

Senin görüşün öyle olabilir Messi başka takıma gitsin görelim.:)
En çok güvenilen spor sitelerinden birisi. :) Mesela 2014 dünya kupası Ronaldo kaç gol attı takıma katkı sağladı mı? Mesela bi şehir efsanesi Messi'nin arkasında Xavı-Inıesta var Inıesta 1 yıldır 1 asistle oynuyor ligde. :) Messi'nin tüm golleri vardı Ntvspor'da dikkat ettim çoğu golü kendi hazırlamış. :)

En çok güvenilen spor sitelerinden birisi. :) Mesela 2014 dünya kupası Ronaldo kaç gol attı takıma katkı sağladı mı? Mesela bi şehir efsanesi Messi'nin arkasında Xavı-Inıesta var Inıesta 1 yıldır 1 asistle oynuyor ligde. :) Messi'nin tüm golleri vardı Ntvspor'da dikkat ettim çoğu golü kendi hazırlamış. :)
Olabilir, 2010'da Messi iyi değildi, Messinin çalım özelliğine sözüm yok çok iyi çalım atıyor ortada ama Ronaldo hem kafa vurabiliyor, hem çok iyi dripling atıyor çok iyi şut atıyor, çok iyi orta ve pas atıyor, takımına çok katkı sağlıyor bende izliyorum golleri kendisi hazırlıyor baz golleri ama takımdaki bütün futbolcuları tanıyor ne yapabileceğini biliyor, başka takıma gitsin ondan sonra performansına göre konuşuruz.:)

Olabilir, 2010'da Messi iyi değildi, Messinin çalım özelliğine sözüm yok çok iyi çalım atıyor ortada ama Ronaldo hem kafa vurabiliyor, hem çok iyi dripling atıyor çok iyi şut atıyor, çok iyi orta ve pas atıyor, takımına çok katkı sağlıyor bende izliyorum golleri kendisi hazırlıyor baz golleri ama takımdaki bütün futbolcuları tanıyor ne yapabileceğini biliyor, başka takıma gitsin ondan sonra performansına göre konuşuruz.:)
Ronaldo için saydığın özellikte çok futbolcu geldi çok futbolcu da gelir ama Messi'nin yeteneği apayrı. Ronaldo buraya çalışarak geldi saygı duyarım ama Messi de kimsede olmayan bi yetenk var. :)

Ronaldo için saydığın özellikte çok futbolcu geldi çok futbolcu da gelir ama Messi'nin yeteneği apayrı. Ronaldo buraya çalışarak geldi saygı duyarım ama Messi de kimsede olmayan bi yetenk var. :)
Mesela? saymadığım bissrü özelliği var aklıma gelmeyen aklıma gelince söylerim.:)