Spor Ronaldinho

Galatasaray'a falan gelmemiş oyuncudur.

Belki Brezilya Milli Takımı'na seçilmek için gelir,Elano mantığı ile hareket eder. /yatar///

türkiyenin en iyi yabancısı fblilere göre hala alex olur gelirse

Futbolu bana sevdiren, çocukluk efsanem... Ronaldinho söz konusu olunca duygusal yanım ağır basıyor ve Ronaldinho > Messi +C. Ronaldo diyorum. Saf yetenek bakımından tabi. Eğer Ronaldinho, C.Ronaldo kadar disiplinli, kendini sadece futbola veren birisi olsaydı belki de gelmiş geçmiş en iyi futbolcu olduğu tartışılmaz olurdu... Onda bu potansiyel olmasına rağmen mahvetti kendini, futbol tarihinin en büyük uktelerinden biri haline geldi..

Geleceği görmüş bence

@bazinga
Talihsiz bir açıklama olmuş.
Şaka maka gerçekten Messi ve C. Ronaldo tarihin en iyi iki oyuncusu olabilir.

Brezilyalılar fazla disiplinli değillerdi maalesef. Ronaldo sakatlıkların da etkisiyle son dönemini kötü geçirdi. Ronaldinho ise hiçbir zaman çok disiplinli bir oyuncu olmadı. En iyi dönemi 3-5 yıl sürdü.
Keşke kendine daha iyi baksa ve daha çok izleme şansımız olsaydı.

Barcelona'dan nefret eden ben bile onun olduğu dönem PES 4'te, PES 6'da sık sık Barcelona'yı seçerdim...

Ronaldinho disiplinsiz fenomen dediğin gibi çok talihsiz bir adamdı.
Hız olarak farklı bir seviyede olan adam o sakatlıkların etkisiyle ortalama hızlı bir futbolcuya dönüşmüştü mlsf.

Ronaldinho zaten o yeteneğine bir de disiplin ve takım oyunu getirseydi tarihin en iyi ilk 3'üne çok rahat girerdi.

Reactions: bazinga