Spor Ronaldinho

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,349
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Adı Fenerbahçe ile anılan yakın zaman içerisinde dünyanın en iyi futbolcusu hatta bazı yerlerde tüm zamanların en iyi oyuncusu diye adlandırılan futbolcu.

fenerbahça ile adı anılıyormuş Fenerbahçe için büyük onur olur gerçi onur verecek şan ve beceri kalmadı ama

Pek şişirmişler lan adamı

Barcelona>Milan>Fenerbahçe
kısaca
Zirveye çok yakınlık>Üç basamak iniş>Çöküş
Ama adam Fenerbahçe'de bile oynamayı haketmiyor o ayrı...

Ezeli rakibimiz ebedi dostumuz Fenerbahçe'ye (ülkesinde kalite,dışarıda dökülen Lyon'la bu özelliği bakımından tıpatıp aynı) yakışmayacak futbolcu.Konyaspor'a falan yakışır ama.

Şaka maka Fener'e gelse süper olur
Her ne kadar çok iyi performans göstermesede süper bir oyuncu... Türkiye Ligi'ni açık ara lider bitiririz

Şaka maka Fener'e gelse süper olur
Her ne kadar çok iyi performans göstermesede süper bir oyuncu... Türkiye Ligi'ni açık ara lider bitiririz
Barcelona bu herifi gönderdi balına da olsa bişeyler yapmaya başladı...Sırf o yüzden bile yakışır size

An itibariyle Kanal A'nın Galatasaray ile anlaştığını söylediği oyuncu.'Hadi canım,yok artık,bizde nerde o kadar para,Rijkaard'la sorun yaşamamış mıydı bunlar?' gibi soruların kafamda canlanmasına neden olmuştur.Eğer haber yanlışsa Kanal A'nın uydularını vurucağını söyleyenler var

Türk futbol tarihinin en önemli transferlerinden biri olur. Ben pek ihtimal vermiyorum. Çünkü biz bütün şartları zorlamışızdır. Bence 2 yıl içinde Fenerbahçe'ye gelecek R10

Bütçe denkleştirme yapıyorsun ve dünyanın en pahalı oyuncularından birini alıyorsun. İlginç.
Videoyu izledim adam baya inandırıcı konuşuyor

Bu adam gelsin ağlarım
Adam gerçekten işi iyi kıvırıyor.Ama seninde dediğin gibi 2012 kriterlerini göz önünde bulundurarak transfer yapıyoruz.Bu adamın parasını ancak sponsorlar falan karşılarsa transfer gerçekleşebilir.Kaldı ki bakalım Ronaldinho Türkiye'ye gelicek mi?