ay şimdi sana kara sevdanın karadayı ve cesur ve güzelle karşılaştırmalı yurtdışı reytingleri konusunu açardım ama neyse gece gece hayata küsme istedimtamam tamam aramzda
ay şimdi sana kara sevdanın karadayı ve cesur ve güzelle karşılaştırmalı yurtdışı reytingleri konusunu açardım ama neyse gece gece hayata küsme istedimtamam tamam aramzda
Karadayı bir efsane. Diğerleri sabun köpüğüay şimdi sana kara sevdanın karadayı ve cesur ve güzelle karşılaştırmalı yurtdışı reytingleri konusunu açardım ama neyse gece gece hayata küsme istedim
bizim tns nin bozukluğu o kırgınlar denen dizimsi şey 100.bölüme geldi klavye delikanlıları 9 bölüm sürdü .ssBabam ve Ailesi'ni gördükten sonra kapattım burayı da TNS ölçüyor galiba
Bu sonuçlara Diriliş'in birinciliğine inandığım kadar inanıyorumbatuş nerede yav edhonun halini görsün bir , bir de o ka şah sultanla hürrem sultan tekrar aynı dizide reklam yaptılar adamlar şiimdi bakığ bakıp meryemi arıyordur dizide bilmiyorlar ki 52. (romanayay göre 60-65. bölümde) gelecek meryoş@batuhankaralar @Çiğdem- @mrt-06 @Harunnn60
Klavye Delikanlıları'nın sinema filmi çıkacak ama Kırgınlar öyle mi fakir dizibizim tns nin bozukluğu o kırgınlar denen dizimsi şey 100.bölüme geldi klavye delikanlıları 9 bölüm sürdü .ss
diriliş bence de birinci ama oranları en azından yarıya indirilerek 1. yani total 7.5-8 ab 9.5-10 en fazlaBu sonuçlara Diriliş'in birinciliğine inandığım kadar inanıyorum
Aynen gününe ve izlenmesine göre 10 civarı alması lazım 20 falan bariz şişirmediriliş bence de birinci ama oranları en azından yarıya indirilerek 1. yani total 7.5-8 ab 9.5-10 en fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?