ay şimdi sana kara sevdanın karadayı ve cesur ve güzelle karşılaştırmalı yurtdışı reytingleri konusunu açardım ama neyse gece gece hayata küsme istedimtamam tamam aramzda![]()
ay şimdi sana kara sevdanın karadayı ve cesur ve güzelle karşılaştırmalı yurtdışı reytingleri konusunu açardım ama neyse gece gece hayata küsme istedimtamam tamam aramzda![]()
Karadayı bir efsane. Diğerleri sabun köpüğüay şimdi sana kara sevdanın karadayı ve cesur ve güzelle karşılaştırmalı yurtdışı reytingleri konusunu açardım ama neyse gece gece hayata küsme istedim![]()
bizim tns nin bozukluğu o kırgınlar denen dizimsi şey 100.bölüme geldi klavye delikanlıları 9 bölüm sürdü .ssBabam ve Ailesi'ni gördükten sonra kapattım burayı da TNS ölçüyor galiba![]()
![]()
Bu sonuçlara Diriliş'in birinciliğine inandığım kadar inanıyorumbatuş nerede yav edhonun halini görsün bir , bir de o ka şah sultanla hürrem sultan tekrar aynı dizide reklam yaptılar adamlar şiimdi bakığ bakıp meryemi arıyordur dizide bilmiyorlar ki 52. (romanayay göre 60-65. bölümde) gelecek meryoş@batuhankaralar @Çiğdem- @mrt-06 @Harunnn60
Klavye Delikanlıları'nın sinema filmi çıkacak ama Kırgınlar öyle mi fakir dizibizim tns nin bozukluğu o kırgınlar denen dizimsi şey 100.bölüme geldi klavye delikanlıları 9 bölüm sürdü .ss
diriliş bence de birinci ama oranları en azından yarıya indirilerek 1. yani total 7.5-8 ab 9.5-10 en fazlaBu sonuçlara Diriliş'in birinciliğine inandığım kadar inanıyorum![]()
Aynen gününe ve izlenmesine göre 10 civarı alması lazım 20 falan bariz şişirmediriliş bence de birinci ama oranları en azından yarıya indirilerek 1. yani total 7.5-8 ab 9.5-10 en fazla![]()