Romantizmin Katili 6.Bölüm Final

Damien Duff

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,556
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
6.bölüm
Cocuklar kaçırılıyor
Damlanın eski sevgilisi yalancı edison partisi üyesi çıkmıştır
Perilerin maceralarını dağda terör örgütü zorla perilerin maceralarını seyrettiriyor diyor
Her konuştuğunda twitterdan
Bencil tv ye tehdit yağdiriyordur ve ozamanlar şampiyon tv yöneten CEO çağatay ağa
Rturk ceza verir her o kanalı satmazsan 200.bin sterling cezaya carpilirsin

Vampir kene Enisin pesine düşer ve Enisi öldürür bütün organlarını çalar oğlunun yemek yapar

Damlanın sevgilisi Alper komiserin pesinde olduğu haberi alınır açığa alınmasına rağmen durmayan
Ve bu iste damlanın olduğunu anlar gözdağı için perilerin macerasında iyilikin savası oyuncakların macerası
Küçük kız darbecilere karsının oyuncularını öldürme emri vermiştir damat feriti aysegule karsı dizisinin oyuncularida
Kız macerasının oyuncularinida öldürmek ister
Ona karsı birlik olan kızlarin seyrettiği dizileride hedefe koyar kanuni sultan Süleyman'ın haremdeki
maceraları
Genel cerrahi maceraları
Gencler
Ortancalar adli dizideki oyunculara
Bundan halk filmde nasibini alacaktı
Halkın kahramanlarını koruma talebini rededen savcı yapımcı bir polisle anlasmistir İskender komiser ve barzan komiser ve ekibi işbaşına düşer ve adamlar emniyet çıkışında pusu kurarlar ve boylecesine polis onları kurtarır
Ama kız cocuk cesetleri bulunmaya devam eder organlarını oynadıkları kanalın dizisine verir
Bencil tv bu tehditten sonra damlayı canlı canlı kizarkir bayiltip reyhani Yunan askerleri vurur çişemin evini yakarlar Mehmet ve çetesi ise bomba sırasında patlar Alper olur
Ali ozan ambulans çağırır arkadaşlarına ama damladan haber yoktur reyhandanda çisemdende çünkü hepsini kurbanlık kuzu gibi kesmiş pisirip ailelerine gondermistir
6.bölüm sonu
@xemrexxx @gözlemci
@Çiğdem- @ABAY_06 @Harunnn60 @cookies @papuleoo @kvp-medya

aaaa nasıl hepsini kesip ailelerine yollamıslar sonu olmamıs bence mutlu sonlarıda braz düşünmelisin @pompy 🙂🙂

Oyuncu kalmadı ülkede ne yapsın adam))

Dengeyi yazmaktan Vazgeçtim. Foruma agir gelir. Siyasi konuları ele alıyor. Ama yakamoZun bölümünü yazdım @pomy i bekliyorum .. dizinin kadrosunu ufalttim onda da bu kadar karakteri hikayesini kimse okumaz kısa olsun diye
Aa bekliyorum merakla yakamozun önceki bolumlerini okumadim ben :)