Romantizmin Katili 5.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,556
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Romantizmin katili
5.bölüm
Ali ozanın arkadaşlarının çetesi kanun yoluyla arkadaşlarını ve Yunan Türkiye savaşını önlemek ister

Ama bu isi planliyan damla güler hahaha

Çetin yolcuoglu ve babası Fazlı
Çetin amcası zannediyormuş ama
Çetin yolcuoglunun annesinin el ve ayak parmaklarını kesmiş
Polis savcı hakim doktor hep onların yanındadir yani kötünün
Rüşvetlerle bütün polisleri açığa alır
Alper komiserde açığa alınır

Romantizmi geri getirmeye çalışan Mehmet'in çetesi Yunan kuvvetleri turk askerlerini şehit etti diye
Türkiye Yunanistan'a savaş acar ama Yunan askerleri polisleri şehit etmeye devam ederken Mehmet'in çetesi Yunan adasına gelir Bodrum'u kurtarırlar Yunan gemisi yanar ve Yunan askerlerini ABD askerleri tutuklar

Erkinle reyhan ve Hakan'ı hapishaneden kurtarır

Savas ABD nin araya girmesiyle biter ve şehit ailelerine 3.000 lira ödeyecek Yunan askerlerinin aile reisleri

AB atar Yunanistan'ı Avrupa birliğinden natoda atar
Yunanistan darbe üstüne darbe yemistir

Damlanın yaptığını öğrenen Ali ozan
Damlayla anlaşıp adamların pesine düşer

Kene vampirin korumasını yapanlarda damlanın eski sevgilisi ve en iyi arkadaşıyla is birliği yaparlar
Ve onlar sevgilidir

Alper komiser ağlarken bulan Ali ozan artık ekip kuruyoruz gizli ekip
Polat alemdarin ekibi gibi
Ama kanun yoluyla gideceğiz
Bu işi kuzenim inceliyecek yani avukat incelicek cinayeti bile
Reklam
YouTube'daki şu videoya bir bakın:

5.bölümün sonu
@xemrexxx @Yiğitt @gözlemci @Çiğdem- @ABAY_06 @beyazsoy @cookies @dizimedya @FahriyEvcen @denizz19

Fena değil yunanistanı anlatmışsın bu güzel olmuş, kim kesmiş çetinin anne babasınırmağını

bende yokmuydum bu senaryoda son bölümelrde göremiyorum (b)(b)(b)

aaaaa tüm dizilerin yıldızı benim bu forumda beni gözden düşürmeye çalısamazsınız :kiki::kiki:
Basrol yapmam ama dizide adin çok gecer siradaki dizim aksiyon olur yaparsam ve sende kayip biri olursun yada ölmüş yada ölü sanılan 😉

Basrol yapmam ama dizide adin çok gecer siradaki dizim aksiyon olur yaparsam ve sende kayip biri olursun yada ölmüş yada ölü sanılan 😉
aaa hep @Harunnn60 başı altından çıkıyor bunlar rol aldığım dizidekı senaristlerin aklını krucalıyor diziden çıkartın az rol verin diye önüme geçmeye çalısıyor :kiki::kiki::kiki:

aaa hep @Harunnn60 başı altından çıkıyor bunlar rol aldığım dizidekı senaristlerin aklını krucalıyor diziden çıkartın az rol verin diye önüme geçmeye çalısıyor :kiki::kiki::kiki:
Ayol zaten 2 dizidede basrolsun bu diziyi 1 yil sonra anca yaparim o zamanda @FahriyEvcen e ve sana basrol veririm yani ikinizinde rolü esit olur 😉