Romantizmin Katili 4.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,556
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
4.bölüm
Enisin babası kene vampiri kız katliamlarına devam etmek için Reyhanin pesine düşer hedefi öldürüp kanını içmek ve satmak
Mehmetcanin maceraları kardak krizi yalancı ve rüşvet ve intikam özel hayata saygısızlıktan ceza veren Edison partisi denetleme
kurulu
Mehmetcan maceralarının 260.binlira ceza alması
Halkın kahramanlarını şampiyon tv surunduruyordur
Halk filmin yaptıgı dizi özellikle 9 sezonluk diziyi surundurmesi tepkiyle karşılandı
Mehmetcan gercek hayatta kolaysa Edison mafyasına ceza verin diyor ama dogruyla o Edison partisinin dizisi
Bencil tv tilki Türkiye kanalı Edison tv Edison radyo televizyon kanalı
Edison partisinin dizileri yükselirken muhalif diziler düşüyor
Reyhandan dolayı damla arkadaşıyla bulusamiyor diye tekneyi sürükler ve Yunan askerleri tarafından erkin reyhan tutuklanır
İnternet olayiyla Çisem tuzağa düşmüştür
Cisemi korumaya giderken arkadaşları bombalı eylemlerden tutuklanır
Arkadaşı Ali ozan takip eder arkadaşlarının çetesinden yardım alıp yakalarlar ve polise teslim eder ama savcı serbest bırakır
Ardından bonzai karşılığında kanları satacakti ama
Enis ise halktan saklaniyordur
Hakan ve damla kavga ederler ve ayrılıp küserler ama damla Yunan askerleri tarafından casusluktan tutuklanır damlanın ihbariyla ve polislerde
Cisem ve Ali ozan el altından Araştırır damlaya duyurtmadan
@xemrexxx @ABAY_06 @Çiğdem- @cookies @beyazsoy @Harunnn60 @gözlemci @FahriyEvcen @sürgünüm @Yiğitt @dizimedya kusura bakmayın bilgisayarı yağmurda unuttum diye bozuldu oyuzden telefondan yazdım

hahahah nasıl bi hayal gücü var sende cnm :kiki::kiki:

Enisin babası kene vampiri kız katliamlarına devam etmek için Reyhanin pesine düşer hedefi öldürüp kanını içmek ve satmak

Fena olmamış kene falanda işe girmiş :F
Yazı düzeni kötü ama telden yazdığın için :(

@pompy güzel olmuş dizilere gönderme var özellikle küçük ağayla ilgili olaylara :A tek sorun yazı düzenin onuda hallet çok iyi olucak bir ara ne güzel düzgünce yazyordun ne oldu gene

@pompy güzel olmuş dizilere gönderme var özellikle küçük ağayla ilgili olaylara :A tek sorun yazı düzenin onuda hallet çok iyi olucak bir ara ne güzel düzgünce yazyordun ne oldu gene​

@gözlemci bilgisayarı yağmurda unuttum arka sokakları seyrederken bilgisayarın icime su girdi
ve bozuldu telefondan yazdım o yüzden böyle oldu

@pompy güzel olmuş dizilere gönderme var özellikle küçük ağayla ilgili olaylara :A tek sorun yazı düzenin onuda hallet çok iyi olucak bir ara ne güzel düzgünce yazyordun ne oldu gene

@gözlemci bilgisayarı yağmurda unuttum arka sokakları seyrederken bilgisayarın icime su girdi
ve bozuldu telefondan yazdım o yüzden böyle oldu
geçmiş olsun benimde telefonum gitti,denize girmişim beraber yüzmüşüz çıkınca haberim oldu :(