'Roman Havası' Gün Değiştirdi!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Show TV ekranlarında geçtiğimiz günlerde izleyicisiyle buluşmaya başlayan, başrollerini Oya Başar, Levent Ülgen ve Cezmi Baskın gibi isimlerin paylaştığı dizi olan Roman Havası ilk bölümüyle reytinglerde çok iyi bir başlangıç yaptı ancak daha sonra düşüş yaşamaya başlayınca kanal son bir hamle olarak gün değişimine gitti.

Dizinin yeni gününün ise Cumartesi olduğu öğrenildi ve bundan böyle Cumartesi günleri ekrana gelecek.

Roman Havası, yeni bölümüyle 27 Aralık Cumartesi 20:00'da Show TV'de.

roman-havas%C4%B1-dizisi-foto%C4%9Fraf%C4%B1-642x320.jpg

Cumartesi komedi açığı var da bu dizi onu karşılar mı bilemiyorum. Bence totalde 3,5 reyting civarı almaya devam etse kanala yeter. :A

Şansı çok az, dizinin sonu da yakın gibi görünüyor. Başarılar yine de... :)

Dizinin Totalde idare eder reyting alacağını düşünüyorum AB'de 3'ü geçerse şansı olabilir,ama dizinin cumartesi pek iyi reyting alacağını düşünmüyorum,Show çok büyük hata yaptı.:)

Rakipleri;

TRT 1'de Beni Böyle Sev,

Star TV'de Urfalıyam Ezelden,

ATV'de Kertenkele,

Kanal D'de Güllerin Savaşı,

Samanyolu TV'de Sungurlar,

FOX'ta Kiraz Mevsimi

Tv8'de Yetenek Sizisiniz Türkiye.

Beni Böyle Sev hariç hepsi güçlü rakipler. Gerçi Akasya Durağı cumartesi yayınlandığında iyi reytingler alıyordu. Bence inşallah düşük çıkar reytingleri. Çünkü REAKSİYON, GALİP DERVİŞ gibi diziler bitip bunun gibi abuk sabuk diziler hala devam ediyorsa kanalların izleyiciye en büyük hakaretidir.

Rakipleri;

TRT 1'de Beni Böyle Sev,

ATV'de Kertenkele,

FOX'ta Kiraz Mevsimi

Beni Böyle Sev hariç hepsi güçlü rakipler. Gerçi Akasya Durağı cumartesi yayınlandığında iyi reytingler alıyordu. Bence inşallah düşük çıkar reytingleri. Çünkü REAKSİYON, GALİP DERVİŞ gibi diziler bitip bunun gibi abuk sabuk diziler hala devam ediyorsa kanalların izleyiciye en büyük hakaretidir.
Urfalıyam Ezelden'de bu hafta final.

Rakipleri;

TRT 1'de Beni Böyle Sev,

ATV'de Kertenkele,

FOX'ta Kiraz Mevsimi

+999999