Roman Havası Dizisinin Çekimleri Durdu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
thumbnail_1419664832.jpg

Show Tv'nin yeni dizilerinden Roman Havası'nın çekimleri durdu!

Başrollerinde Oya Başar, Levent Ülgen, Petek Dinçöz ve Cezmi Baskın'ın bulunduğu, yapımcılığını Erler Film'in üstlendiği dizinin çekimleri durdu. Bir türlü istediği reytingleri alamayan dizi gün değiştirmiş ve cumartesi günü olmuştu. Romanlar'ın diziye olan tepkisi ve düşük giden reytingler sebebiyle şuan dizinin çekimlerinin durdurulduğu öğrenildi.

Dizinin akıbeti ise belli değil.

Bu kadar erken gidici olacağını düşünmüyordum.

Show Tv Ezra'dan beklediğini alamadı, en çok izlenen programı Bu Tarz Benim elinden gitti, Yol Arkadaşım programı bitti. Tek dayanağı Güldür Güldür Show kaldı.

Show bir türlü yükselemiyor.Ağa dizilerine döndüler olmadı.Roman havasını döndürdüler o da olmuyor.Keşke eski oyuncuları ikna edip Cennet mahallesi ismiyle başlatsaydılar.Dizinin ismi bile bir dönem yeterdi reytingler için.Belki yepyeni bir logo yeni seslendirmeler ve yepyeni iddialı dizilerle bir kez daha şanslarını denemeliler tabi maddi olarak durumları kaldıysa...

Bence bu kadar tepkiden sonra yayından kaldırılacak gibi görünüyor. Hatta kaldırılmış da olabilir. Neticede beklenen bir şeydi. Neyse, şimdiden geçmiş olsun...

Son düzenleme:
bakın çok açık birşey söylicem sizlere roman havası yerine cennet mahallesinin tekrarlarını 1.bölümden itibaren başlatın roman havası saattinde bakın görün cennet mahallesinin tekrarları roman havasından daha çok reyting alıcaktır :F:F:F

bakın çok açık birşey söylicem sizlere roman havası yerine cennet mahallesinin tekrarlarını 1.bölümden itibaren başlatın roman havası saattinde bakın görün cennet mahallesinin tekrarları roman havasından daha çok reyting alıcaktır :F:F:F
O zaman herkes izlerdi valla. :D

O zaman herkes izlerdi valla. :D
ayollll roman havasına koymuşlar cennet mahallesinin müziğini
oya başar çıkmış pembeyi taklit ediyor
cezmi baskın yunusu taklit ediyor
levent ülgen beter aliyi taklit ediyor
gülay baltacı menekşeyi taklit ediyor

ayy bukadar yapmacık bir dizi olabilirmi sanki tiyatro gösterisi izliyoruz
cenent mahallesi müziğini açıp ordakı oyuncuları taklit ediyorlar ben kendimi okulda tiyatro gösterisi izliyorum sandım gerçekten :F:F:F

ayollll roman havasına koymuşlar cennet mahallesinin müziğini
oya başar çıkmış pembeyi taklit ediyor
cezmi baskın yunusu taklit ediyor
levent ülgen beter aliyi taklit ediyor
gülay baltacı menekşeyi taklit ediyor

ayy bukadar yapmacık bir dizi olabilirmi sanki tiyatro gösterisi izliyoruz
cenent mahallesi müziğini açıp ordakı oyuncuları taklit ediyorlar ben kendimi okulda tiyatro gösterisi izliyorum sandım gerçekten :F:F:F
Ahahah. :D
Keşke eski kadroyla olsaydı. :(
O zaman bence eski oranlarını alırdı, çok güzel diziydi çünkü. :(

Beklenen bir şeydi. Açıkçası kendi adıma bu rezillik bittiği için seviniyorum ama sevenlerine "Geçmiş Olsun"u esirgemeyelim..

Cennet Mahallesi efsanesi kolay kolay ekranlara gelecek bir iş değil, Erler Film bunu çok yapıyor..

Bu arada çekimler devam ediyormuş.Petek Dinçöz bugün setten fotoğraf paylaştı.Rahatladım.