Roma Gözünü Rossi'ye Dikti!

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
7 Eylül 2011
Mesajlar
33,327
Reaksiyon puanı
3,579
Puanı
910
Konum
İSTANBUL
[h=2]İtalya'da bu sene şampiyonluk yarışının uzağında kalan Roma, Villarrealli forvet oyuncusu Rossi'yi transfer etmek istiyor.[/h]
Roma sezona teknik direktör değişikliği yaparak başlamıştı. Barcelona'nın alt yapısını çalıştıran Luis Enrique'yi takımın yeni çalıştırıcısı olmuştu. Serie A'da şu anda 6. sırada bulunan Roma, Luis Enrique'nin isteği doğrultusunda Villarreal'den Giuseppe Rossi'yi transfer etmek istiyor.

II Corriere dello Sport'un haberine göre; Rossi transferi için Roma Teknik Direktörü Luis Enrique, yönetime onayı vermiş durumda. Roma yönetimi golcü oyuncu Rossi için yazın Villarreal'in kapısını çalarak, oyuncuyu Roma'ya getirmeye çalışacak.

Geçen sezon başında Barcelona ve Juventus, Rossi için Villarreal'in kapısını çalmıştı. Villarreal oyuncunun bedelini 30 milyon euro olarak belirlemesinin ardından her iki kulüp de transferden vazgeçmişti. Bu sezon küme düşmeme mücadelesi veren Villarreal'in Rossi için bu sefer o kadar yüksek bir bonservis ücreti talep etmemesi bekleniyor.

25 yaşındaki forvet oyuncusu 2007 yılından beri Villarreal'in formasını giyiyor. Ross, Sarı denizaltılarla çıktığı 136 maçta 54 gol attı.