Rolü İçin Cinayet Büro Amirliğinde Gözlem Yaptı

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Fırat Tuba'nın Peşinde

gbnc4.jpg

Star'ın Aralık ayında ekrana gelecek yeni dizisi '20 Dakika'da Komiser Ozan karekteriyle izleyeceğimiz Fırat Çelik, rolü için cinayet büro çalışanlarından yardım aldı.

Dizide Melek Halaskar rolüyle izleyeceğimiz Tuba Büyüküstün cinayet zanlısı olarak tutuklanınca, Komiser Ozan gerçekleri ortaya çıkarmak için ipuçlarının peşinden koşar.

Tuğba Büyüküstün ve İlker Aksum'un başrollerini paylaştığı, Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Kerem Deren ve Pınar Bulut'un kaleme aldığı 20 Dakika'da birbirlerini ölesiye seven Ali ve Melek'in aşk öyküsü anlatılıyor.

Son düzenleme:
Karakterini iyi çalisiyor. Dizide rolünün üstesinden gelecektir.

Fırat Çelik 20 Dakika İçin Komiser Olmaya Hazırlanıyor !

Ay Yapım tarafından Star Tv için hazırlanan, başrollerini Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum`un paylaştığı yeni dizi 20 Dakika`da Fırat Çelik rolü gereği komiser olacak. Dizide Fırat Tuba`nın peşinde olacak. 20 Dakika`da Ozan komiseri canlandıracak olan Çelik, rolü için cinayet büro çalışanlarından yardım aldı.

Dizide Melek rolünü canlandıran Tuba Büyüküstün tutuklanınca komiser Ozan gerçekleri ortaya çıkarmak için ip uçları arayacak.

20 Dakika Aralık ayında Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak!

17908.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Dizinin karakterlerini kafamda yerine oturtuyorum ve harika bir sahne çıkıyor karşıma, casting, senarist ve yapımcı çok iyi, yılın dizisi geliyor, MY'yi sollayabilir ama mahoni ikisi de Star'da olduğu için sorun etmez. :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan