Rojda Demirer Geniş Aile'den Ayrılmıyor!

Mylasa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39
Puanı
160
Ekranların en sevilen komedi dizisi Geniş Aile'nin "Zeynep" karakterini canlandıran Rojda Demirer'in diziden çıkacağı haberi hayranlarını üzdü. Dizinin "Cevahir" karakteriyle ünlü Ufuk Özkan'dan ise mutlu haber geldi. Ayrılığın olmadığını söyleyen Özkan, şu açıklamalarda bulundu: Geniş Aile'de ayrılık yok... Tiyatromuzun turnesi kapsamında gittiğimiz Muğla'da öğrencilerle yapılan söyleşide bir öğrencinin yaptığı espiri yanlış yorumlandı. Rojda'nın diziden filan ayrıldığı yok. Rojda dizinin başrol oyuncusu ana karakterlerinden biri. Dizideki olaylar Cevahir, Zeynep ve Koyu Bilal çatışması üzerinden yaşanıyor. Son yayınlanan bölümde Zeynep'in mahalleyi terk edip gitmesi üzerine öğrencinin yaptığı bir espiri diziden ayrılıyor diye yorumlanınca bu tarz haberler çıktı. Üstelik kimse merak etmesin Zeynep mahalleye geri dönecek. Ayrıca Zeynep ile Cevahir arasında yepyeni süpriz bir gelişme yaşanacak." (BU HABER KESINLIKLE YALANDIR)

Son düzenleme:
Adminim haber buydu. Facebook'tan aldım ama doğru mu bilinmiyor.

Arkadaşlar hemen sevinmeyın bu haber büyük bir olasılıkla yalan haber.

Şurdan biliyorum. Ufuk Özkan bu sene hiç Muğlaya gelmedi. En son geçen sene geldi. Ben Muğlada oturuyorum. Birde bir ara Şüküfe dizide konaka gitmişti bir yaşlı amcaya bakmak için. O sıralar Muğlaydı. Birde bu haber için bazı kişiler geçen senenin haberi diyorlar. Yani şüküfe yerine Zeynep yazıyor diyorlar. Bu haberide facebooktan aldım yani doğru mu tam bilmiyorum. Doğru olursa zaten haber sitelerinde belli olur.

Forum İstatistikleri

Konular
176,102
Üyeler
8,557
Son Üye
NeorkGiants