Rodriguez: "Porto'da Mutluyum"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darksaal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
[h=2]Porto'nun başarılı kanat oyuncusu James Rodriguez, Porto'da forma giymekten dolayı mutlu olduğunu, fakat gelecekte M.United'dan teklif gelirse bunu değerlendirebileceğini söyledi.[/h]
[h=2]
171313hp2.jpg
[/h][SIZE=+0][/SIZE]Porto'nun Kolombiyalı kanat oyuncusu James Rodriguez, gelecekte Manchester United gibi büyük bir kulüpte oynamanın kendi kariyeri açısında iyi olacağını belirtti.

Şu an için sadece takımına odaklanması gerektiğini belirten Kolombiyalı oyuncu, Nuevoestadio.com'a yaptığı açıklamada, "Kendimi Porto'da iyi hissediyorum. Şu an için sadece takımımın lig sonunda şampiyonluğa ulaşmasını düşünüyorum ve buna odaklanıyorum." diye konuştu.

Gelecekte Manchester United'dan transfer teklifi gelirse bunu değerlendirebileceğini de sözlerine ekleyen kanat oyuncusu, "Burada mutluyum, fakat ileride M.United'dan teklif gelirse bunu değerlendiririm. M.United'da oynamak istemediğimi söyleyemem. Her oyuncu ManU gibi büyük bir takımda oynamak ister." dedi.

2010 yılında Banfield'dan Porto'ya gelen oyuncu, ligde oynadığı 60 maç sonunda 18 kez fileleri havalandırmayı başardı

Forum İstatistikleri

Konular
176,590
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy