2019 Rocketman - Film Yorumları

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,069
Reaksiyon puanı
47,672
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
69334


Rocketman

Tür:
Biyografik, Müzikal
Yönetmen: Dexter Fletcher

Oyuncular:
Taron Egerton
Jamie Bell
Richard Madden

Filmin Özeti:
Rocketman, müzik sektörünün en önemli isimlerinden olan ve ölümsüz parçalara imza atan Elton John'un Royal Müzik Akademisi'nden bir dahi olarak çıkıp süperstarlık basamaklarını tırmanması ve söz yazarı Bernie Taupin ile olan işbirliği sürecini konu alıyor.

Filmin Fragmanı:
 

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,001
Reaksiyon puanı
49,676
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Koca bir hayal kırıklığı oldu benim için. Taron Egerton şahane oynamış ama filmin tarzını hiç sevmedim. Sanki üst üste klipler izliyoruz gibi bir şey olmuş. Olay örgüsü, olayların işlenişi sıfır. Fakat teknik olarak çok iyi tabii.

Tam yorum: Rocketman

5.5/10
 

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,509
Reaksiyon puanı
62,794
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Judy ve Harriet gibi sıkıcılık abidelerinin ardından sonunda güzel bir biyografi. Eğlenceli, kıpır kıpır, bir yandan da başrolündeki ünlü karakteri ilahlaştırmadan tüm kusurlarıyla birlikte anlatan eli yüzü düzgün bir hikaye. Bu tarz filmlerde olduğu gibi önce yükselip sonra dibi gören bir starın hikayesi aslında ama işleyiş bakımından klasiğin dışına çıkmak için her şeyi yapmışlar ve bence ortaya gayet iyi bir yapım çıkmış. Elton John sadece ismen duyduğum biriydi ama hiç tanımayanlara bile 2 saatin sonunda bir şeyler katmayı başarıyor. Tabii bunda Taron Egerton'ın muhteşem performansının da payı var. Çok sevilen başarılı bir yıldızın içindeki yalnızlığı, kalp kırıklıklarını, kendi benliğinden vazgeçişini vs. harika yansıtmış. Üstelik bir sürü şarkı söylüyor, dans ediyor, bir an bile yerinde durmadan izleyicinin hikayeden kopmasına izin vermiyor. Keşke Oscar'a da aday olabilseymiş. :( Dediğim gibi görülmemiş bir hikayesi yok ama tüm klişeliklere meydan okuması ve kaliteli şarkılarıyla takdiri hak ediyor.

7/10
 
  • Beğendim
Reactions: bazinga