Robin Van Persie Fenerbahçe'de

Çok iyi transfer de yıllardır Galatasaray'ın adı kiminle anılsa Fenerbahçe onu alıyor.
Bu sene de değişmedi.

Geçen sene ligden iyice soğumuştum ama bıyıklı reyis sağolsun dört gözle bekliyorum ligi

ŞL konuşulmuş... Bence de zor ama katılmasak da çok problem değil, sonraki yıllarda hep katılacak kadronun temellerini attık. İnşallah uyum sorunu vs yaşamazlar...

İşte beklenen yıldız forveti aldık sonunda, inşallah uyum sorunu filan yaşamadan golleri sıralamaya başlar.

Nani değil de Van Persie kıskandırdı. İnşallah ben nereye geldim deyip geri gider.

Robin Van Persie gibi çok iyi bir oyuncu transfer ettik. Öncesinde Luis Nani'yi transfer etmiştik, şimdi de takım arkadaşını transfer etmiş olduk. İkili o yönden sıkıntı yaşamayacaktır. Takım sıfırdan kuruldu adeta. Birkaç transfer daha gerçekleşir. İş artık Vítor Pereira'da bitiyor. Takımı oturtması gerekecek ve ne kadar hızlı oturtup, o kadar hızlı takımın gücünü ortaya koymasını sağlarsa, kendi kalitesini o kadar ortaya koymuş olur. Umarım takım olmayı başarırız. Transfer hayırlı olsun.