aga bence iki ihtimal var ya 11 ya da 20 ; 20 şampiyonluğumuza giderken rvp de 20 numarayı giysin derim benNumarası kaç olur aga.
aga bence iki ihtimal var ya 11 ya da 20 ; 20 şampiyonluğumuza giderken rvp de 20 numarayı giysin derim benNumarası kaç olur aga.
İkiside olabilir yüksek ihtimal gerçekten çok seviniyorum Türkiyeye böyle oyuncular gelmesine takım farketmez, bence 11 olur aga.aga bence iki ihtimal var ya 11 ya da 20 ; 20 şampiyonluğumuza giderken rvp de 20 numarayı giysin derim bensence
aga seni de tebrik etmek istiyorum türk futbolu için böyle düşünmek bu açıdan yaklaşmak en doğrusuİkiside olabilir yüksek ihtimal gerçekten çok seviniyorum Türkiyeye böyle oyuncular gelmesine takım farketmez, bence 11 olur aga.
Keşke bizde yapsak ama yok Fikoda iş yok Ronaldinho ve Valdesde geliyor Antalyaya bu sene çok eğlenceli zevkli lig olacak aga.aga seni de tebrik etmek istiyorum türk futbolu için böyle düşünmek bu açıdan yaklaşmak en doğrusu
merak etme bjk de oyuncu alacakdır zaten tarafar baskısına dayanamazlarKeşke bizde yapsak ama yok Fikoda iş Ronaldinho ve Valdesde geliyor Antalyaya bu sene çok eğlenceli zevkli lig olacak aga.
Gomez diyorlar keşke Quaresmada gelse.merak etme bjk de oyuncu alacakdır zaten tarafar baskısına dayanamazlar
Terraneo ne zaman yurtdışına gitse boş dönmüyor.Muhteşem muhteşem muhteşem))) çok saol Bıyıklı dayı 😉))))))
şl ye ön elemeden hiçbir türk takımı kolay kolay katılamaz malesef bende bizim için bu işin çok uzak görüyorumfener bu kadroyla şl ye katılamayacak buraya yazıyorum
Profilime girip baksana aynı cümleyi yazmışızfener bu kadroyla şl ye katılamayacak buraya yazıyorum
İnşallah aga bakalımşl ye ön elemeden hiçbir türk takımı kolay kolay katılamaz malesef bende bizim için bu işin çok uzak görüyorum
bakıyorum hemen agaProfilime girip baksana aynı cümleyi yazmışız
yeter artık yıllardır tek başınıza yiyonuz o paralarıİnşallah aga bakalımbize para lazım o yüzden katılmayın paralar bize kalsın yine
bakıyorum hemen aga
Hayır bide yedikleri gibi vergilerini de ödeseler bari.yeter artık yıllardır tek başınıza yiyonuz o paraları
emenike nin en iyi hali rvp nin ölüsü kadar ancak iş yapar 😀@-KADİR- İnşallah Emenike gibi formsuz olur
Aga bir an için Beşiktaşlıların ruh hali geldi aklıma
sen ona gs ve bjk taraftarı desen daha doğru olur agaAga bir an için Beşiktaşlıların ruh hali geldi aklıma
Bizim yine transferlerimiz varsen ona gs ve bjk taraftarı desen daha doğru olur aga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?